/Cluj/Psiholog

Florentina Ionescu - Psiholog

Str. George Bariţiu nr. 22, ap. 2, cab. 4, Cluj-Napoca 400027, România

Florentina Ionescu - Psiholog
Psiholog
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFP+4F Cluj-Napoca, România
+40 720 509 368
florentinaionescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionescu Mitica
Ionescu Mitica4 ani în urmă
Narcisa Besutiu
Narcisa Besutiu2 ani în urmă
Încep prin a spune că a accepta că am nevoie de ajutor și practic de a începe un proces de terapie, a fost o decizie importantă, dificilă dar o decizie înțeleaptă.
Am cunoscut-o pe Florentina și procesul meu a început în ianuarie 2019. Am fost în unul dintre cele mai grele momente din viața mea, de fapt cred că cel mai greu moment, simțeam că nu mai am ieșire. Am început sa îi povestesc de ce mă aflu în fața ei și răspunsul ei a fost ca sunt într-un doliu continuu. Aveam atacuri de panică, anxietate, nu puteam să rămăn singură nici măcar peste zi, lipsa poftă mâncare, relații dificile cu cei din familie, o stare de panică la job din cauză că mi s-a schimbat fără voia mea domeniul de activitate, o pierdusem pe bunica care m-a crescut in anul anterior începerii procesului de terapie și printre toate astea îmi pierdusem și părinții prea devreme.
Colaborez cu Florentina de peste 3 ani și pot să zic că sunt un alt om de fapt asta pot să o confirme și cei din jurul meu, la scurt timp nu mai aveam simptome ca atacurile de panică, anxietate care erau groaznice îmi afectau activitățile, nu puteam nici măcar să folosesc mijloacele de transport în comun că instant mă lua panica.
Experiența de a lucra cu ea m-a ajutat enorm, îi sunt profund recunoscătoare că am întâlnit-o și că de la început m-a făcut cumva să mă simt în largul meu, să am încredere în ea și ulterior în mine, că prin felul ei de a fi mi-a dat curajul să îi povestesc ceea ce mi se întâmpla la vremea aceea și mai ales că a empatizat cu mine.
Procesul m-a făcut să realiez că m-am neglijat prea mult timp și că nu este greșit să te pui pe primul loc și mai ales să fii atent la ceea ce simți. O recomand cu cea mai mare încredere!
Dan Craioveanu
Dan Craioveanu2 ani în urmă
Lucrez cu Florentina de cativa ani. Ma intelege si gaseste metodele cele mai potrivite pentru a aborda provocarile pe care le aduc in cabinetul ei.
Adrian G
Adrian G2 ani în urmă
Recomand, apreciez răbdarea cu care sunt ascultat în fiecare ședința și transparența în legătură cu procesul terapeutic.
Mr. Rabbit
Mr. Rabbit2 ani în urmă
Un "psiholog" interesat de cat mai mult profit si cat mai putina terapie!
Sica Cimpeanu
Sica Cimpeanu2 ani în urmă
Cleo 2311
Cleo 23112 ani în urmă
Dumitru Nica
Dumitru Nica2 ani în urmă
Locații recomandate