/Cluj/Psiholog

Cabinet Psihologic Simona Mălăescu

Str. Clinicilor, Cluj-Napoca, România

Cabinet Psihologic Simona Mălăescu
Psiholog
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7H+W8 Cluj-Napoca, România
+40 745 366 754
clujpsihoterapie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Enikő Szenyes
Enikő Szenyes2 ani în urmă
Cand am ajuns la ea, am avut probleme cu somnul si eram foarte anxioasa tot timpul habar nu aveam ce nu este in regula cu mine, dar simteam ca am nevoie de ajutor. Ma evaluat, ne am apucat de treaba, mi-a recomandat multe carti excelente. La sedinte am discutat ce am descoperit prin ajutorul cartilor, langa asta ma ascultat mereu cu atentie neintrerupta si mi a dat sfaturi si tehnici cum sa imi controlez starile. Cu ajutorul ei mi- am dat seama de multe lucruri disfunctionale din copilaria mea care m-au facut sa ma simt rau. Constientizarea si amintirile erau dureroase si chiar coplesitoare uneori, dar ea a fost acolo mereu langa mine pe drum. Constiinta de sine si realizarea de sine nu sunt lucruri asa de usoare cum par, trebuie sa lucrez zilnic activ la ele pana traiesc, dar ma simt linistita si in siguranta deoarece am avut un ”mentor” asa de bun ca ea.
Ioana888 anca
Ioana888 anca2 ani în urmă
In primul rand, nu am crezut vreodată ca o ședința de terapie poate fi atat de eliberatoare. in fata dna simona ,DA, te simți relaxat și te simți ca in fata celui mai bun prieten.dna simona știe sa pună întrebarile potrivite astfel încat atinga acolo unde doare, acolo unde ceva nu merge bine, astfel te face sa îți deschizi ochii și sa te privești pe de-a întregul, apoi vine și randul tau, caci tine doar de tine dacă vrei sa faci ceva sa te repari sau nu,m-a ajutat enorm,Va multumesc!
Daniel Beres
Daniel Beres5 ani în urmă
Maria Dumuta
Maria Dumuta2 ani în urmă
Recomand cu mare căldură. Un terapeut cum toți ar trebui sa fie! Lucrează cu multă implicare, înțelegere, discreție și roadele terapiei se văd încă de la primele ședințe.
Adela Balosin
Adela Balosin2 ani în urmă
O persoana pe care te poti baza in orice situatie, un terapeut complet dedicat, implicat in practica sa, reuseste sa motiveze, consider ca fiecare avem de invatat din experienta ei.
Catalin Alexandru Cretu
Catalin Alexandru Cretu2 ani în urmă
Un terapeut extraordinar, complet, cu o capacitate foarte mare de a rezolva cele mai fine și mai obscure probleme interioare.
Mircea Gorun
Mircea Gorun2 ani în urmă
Recomand cu drag!
Simona Simona
Simona Simona2 ani în urmă
Locații recomandate