/Cluj/Psiholog

Psihoterapeut Simona Călinici Cabinet psihologic

Strada Regele Ferdinand nr. 37, Cluj-Napoca 400027, România

Psihoterapeut Simona Călinici Cabinet psihologic
Psiholog
5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHFQ+G3 Cluj-Napoca, România
+40 741 045 815
simonacalinici.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Campeanu Mihai
Campeanu Mihai4 ani în urmă
Sedintele impreuna cu Simona au fost tot timpul o placere , acestea fiind intr-un mediu relaxant si calduros .
Pot spune ca prin ajutorul primit din partea Simonei , am reusit sa trec cu brio de temerile si starile mele de anxietate.
Recomand cu caldura.
Roxana-Ionela Badiu
Roxana-Ionela Badiu4 ani în urmă
Sedintele cu Simona au fost mereu ceva la care abia asteptam sa ajung! Un mediu calduros si sigur, de unde plecam mai motivata si hotarata sa fac o schimbare datorita consilierii oferite. Recomand cu mare drag!
Bun Andreea
Bun Andreea2 ani în urmă
Draga si iubita de Simo! Imi place sa ii spun Simo pentru ca este o fiinta atat de minunata incat imi place sa cred ca suntem prietene dupa intalnirile noastre ❤️ Toti, noi ca oameni trecem prin multe.. multe experiente, multe sentimente, emotii pozitive sau mai putin pozitive.. ei bine, cand simtim nevoia de a vorbi cu o persoana care sa fie langa noi, care sa ne ajute in momentele vulnerabile din viata noastra, cu o inima atat de buna, Simo este persoana! Este, pe de o parte, atat o profesionista incredibila, cat si o femeie extraordinar de buna! Emana atat de multa caldura si bunatate, dar foarte importante, emana liniste! Este linistea din haosul mintilor noastre, uneori preaaaa agitate. Multe imbratisari! Multumesc din suflet pentru tot, sa nu te schimbi niciodata pentru ca lumea are nevoie de oameni ca tine! ❤️
Gabriela ivascu
Gabriela ivascu2 ani în urmă
Simona este in primul rand o persoana blanda, empatica si f calda. Inca de cand am cunoscut-o, desi virtual, am simtit un mediu sigur, lucru care m-a ajutat sa fiu transparenta si asta a fost, clar, un beneficiu. E una dintre acele persoane care te incarca pozitiv, dupa fiecare sedinta cu Simona, pe langa faptul ca ma simt eliberata, am si un boost de pozitivism si sunt orientata spre solutii. Pentru mine sedintele cu ea au fost eliberatoare si am simtit schimbari inca de la inceput, poate si pentru ca am rezonat cu ea inca de la prima sedinta.
O recomand calduros oricarei persoane care cauta un terapeut, caci mie mi-a schimbat viata in bine.
Oana Tintas
Oana Tintas2 ani în urmă
Alegerea unui terapeut este extrem de importanta deoarece, pe langa o pregatire profesionala( de care ne interesam) , trebuie sa se creeze si o legatura cu pacientul. Daca esti o mama care a trecut prin terapie si cauti pentru copilul tau adolescent omul potrivit, l-ai gasit in persoana Simonei Călinici. Am simtit o mare usurare atunci cand copilul meu , care nu se simtise confortabil cu alti doi terapeuti, mi-a spus ca are incredere sa se confeseze.
Greseala pe care o facem noi, parintii, este deseori convingerea ca putem rezolva toate problemele copiilor nostri. Nu putem. Si daca vom fi deschisi la minte si vom lasa orgoliul la o parte, vom sti sa cerem ajutor calificat. Cel mai curajos lucru pe care-l putem face e sa recunoastem ca avem nevoie de ajutor. Apeland la Simona, am gasit intelegere, empatie, rabdare, sprijin, lucruri concrete de facut atunci cand situatia ne-a fost extrem de grea.
Andrei Caravia
Andrei Caravia2 ani în urmă
Lucrez cu Simona de cateva luni si sunt incantat inca de la prima sedinta. Prima experienta a fost primirea calduroasa pe care mi-a oferit-o cand am pasit in cabinet, intr-o atmosfera relaxata care m-a facut sa ma simt in siguranta. Este o persoana inteligenta si buna la suflet, cu care poti vorbi despre orice subiect. Determinata, intotdeauna a facut un efort suplimentar si s-a asigurat ca parasesc sedinta cu motivatia necesara pentru a-mi imbunatati viata. Este foarte pasionata de ceea ce face, si se observa ca pentru ea sedinta nu se termina odata cu parasirea cabinetului, ci va continua sa rezolve problema si va veni cu un plan bine stabilit pentru urmatoarea intalnire. M-a ajutat sa tin drumul cel bun in viata, si sa rezolv orice problema am avut. Ii sunt foarte recunoscator, si o recomand cu drag!
Dragulin Andreea
Dragulin Andreea2 ani în urmă
Simona este un adevărat profesionist, dar mai mult decât atât este un om, tare blând și bun. Un om ce reușește să vadă dincole de gândurile și temerile ce nu ne dau pace, de dificultățile cu care ne confruntăm. Sub îndrumarea sa, am reușit încet, încet să nu mai analizez în primul rând posibilele scenarii negative ale situațiilor experimentate, ci să fiu orientată înspre căutarea de soluții. Am învățat că am resursele interioare necesare pentru a putea duce la capăt ceea ce am de făcut și că nu este nicio problemă dacă nu pot să le folosesc încă de la început, pentru ca am să reușesc să le clădesc, în timp, dacă am răbdare, încredere și blândețe. Îi mulțumesc Simonei, pentru că a avut și are încredere în mine atunci când eu nu aveam, cât și pentru toată căldură și siguranță pe care le-am simțit de fiecare dată, încă de la prima ședința.
Maria Ignat
Maria Ignat2 ani în urmă
Simona este o persoana deschisa cu care puteți sa vorbiti orice. Datorită ei am reusit sa inteleg multe probleme si sa ajung la un diagnostic dupa multa vreme de Neînțelegere. O recomand cu drag oricărei persoane!
Locații recomandate