/Bucuresti/Psiholog

Ambulatorul de Specialitate Dorobanți

Calea Dorobanți 58, București 10556, România

Ambulatorul de Specialitate Dorobanți
Psiholog
3.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32X+6M București, România
+40 21 211 2804
spitalulgrigorealexandrescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Arta din Inima
Arta din Inima2 ani în urmă
Se face triaj, se ia temperatura si se completeaza o declaratie despre starea de sanatate si daca ati intrat in contact cu persoane infectate cu covid, trebuie sa aveti bilet de trimitere si programare. Multa sanatate !
Green Ice
Green Ice2 ani în urmă
Am sunat sa imi fac programare, avand trimitere si m-am programat urmatoarea zi. Urmatoarea zi a durat macim 5 minute sa astept. Trierea se face inauntru si te pune sa astepti afara. Organizarea, doctorii si asistentele de nota 10!
Alex H
Alex H3 ani în urmă
Am sunat să fac o programare pt băiatul meu de 3 ani. Mi-a spus doamna telefonistă că nu se face la telefon trebuie să mă duc acolo . In principiu nici o problemă , dar totuși suntem în PANDEMIE nu cred că ajută că eu să mă duc fizic acolo doar să fac o programare. Când am cerut numele doamnei telefoniste a închis telefonul . O doamnă estrem de dezagreabilă. Sper că cineva din conducere să vadă și să îndrepte situația. Nu cred că în 2021 in plină pandemie nu putem face o programare online sau telefonic și poate vorbește și cu doamna de la telefon să-și revizuiască comportamentul.
Daniela Maria
Daniela Maria4 ani în urmă
Doamna de la informații este sun orice critica,mi a inchis tel in nas pentru ca nu mai știa ce raspuns sa imi dea.Am sunat pentru o programare a copilului si mi a zis sa sun a doua zi la 8 dimineata pentru ca doamna doctor nu a facut programările inca.Sun a doua oară pentru ca mi am adus aminte numele doamnei doctor( Cristina Ionica) si mi a zis foarte răstit ,altfel decât prima data ,ca nu se mai poate face nici o programare la nici un doctor până în octombrie,apoi mi a inchis tel in nas.Imi pare rau ca aici am venit de fiecare dată dar asa ceva nu am mai.patit.Stiu cine este doamna ca o vedeam de fiecare dată când veneam acolo si ma intreb daca locul dumneaei mai este acolo.
Octav Popescu
Octav Popescu5 ani în urmă
Felicitari! Am fost la oftalmologie cu copilul, servicii excelente, am rezolvat fara plansete si tipete. Vom reveni peste 6 luni la un nou control. Anterior am fost la o clinica privata de 2 ori, nu a reusit sa faca nimic deoarece au o atitudine nepotrivita pentru copii iar copilul meu nu accepta orice si nu primeste ordine...
Ada-Maria Ichim
Ada-Maria Ichim5 ani în urmă
Am sunat pentru o programare si mi s-a inchis telefonul in nas. De ce? Au calculatoarele deschise doar in intervale orare fixe?... dupa ora 14?
Stanciu mirela
Stanciu mirela2 ani în urmă
Foarte multumita, noi am fost la chirurgie pediatrica cu bebe, la domnul Dr. Iancu Gari,.. Un medic excelent, foarte calm, empatic,.. Nici nu stii cum sa descrii exact cand consultatia, interactiunea, si comunicarea sunt un real succes. Am plecat cu o incarcatura pozitiva, increzatoare, bebe relaxat si el,.. La nevoie, stin pe cine ne bazam... 🏆🥇🤝
Madalina Madalina
Madalina Madalina2 ani în urmă
Am fost pentru o consultatie la dermatologie. Am fost foarte mustrata pentru ca am fost fizic acolo cand se putea face si consultatie online. Nici macar nu s-a apropiat sa vada problema copilului! Nici nu am cuvinte sa exprim sentimentul cu care am plecat de acolo. Stati acasa domnilor doctori ca va incasati salariile si asa. Ce rost are sa mergeti la cabinete daca nu va uitati la pacienti???In felul asta ne obligati sa mergem la clinici private sa aruncam cu banii. Pentru ce Dumnezeu mai platim contributiile?? Sunteti sub orice critica! Sa va fie rusine domnilor doctori care sunteti inca in pandemie!
Locații recomandate