/Bucuresti/Psiholog

Cabinet Psihoterapie si Psihologie Dr. Teodor Vasile

Strada Carol Knappe nr. 44A, București 011505, România

Cabinet Psihoterapie si Psihologie Dr. Teodor Vasile
Psiholog
4.9
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F368+6X București, România
+40 744 301 389
vasileteodor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–18
Marți: 14–18
Mirecuri: 14–18
Joi: 14–18
Vineri: 14–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria-Beatrice Bandoiu
Maria-Beatrice Bandoiu2 ani în urmă
Până să ajung la d-l dr Teodor Vasile aveam convingerea ca procesul terapeutic este unul lung și greoi și care nu reușește să meargă până în zona problemelor celor mai subtile și mai dosite. Acum sunt de o părere total opusă. În sfârșit am găsit forma de terapie eficientă, lipsită total de superficialitate, blândă și concentrată total pe nevoile pacientului. Este genul de terapie după care pleci zburdând spre casă și zâmbindu-le tuturor celor pe care îi întâlnești. D-l doctor este un super OM, un terapeut cu puteri speciale, plin de empatie, bunăvoință și implicare. Pentru mine este o întâlnire binefăcătoare. Mulțumesc! 🙏❤
Alexia Toma
Alexia Toma2 ani în urmă
Un profesionist desăvârșit! Urmez ședințele de psihoterapie și sunt extrem de mulțumită și ma simt foarte bine în urma acestora. Ma confrunt cu anxietate și atacuri de panica de ceva timp, fapt ce m-a determinat sa iau legătura cu domnul profesor. Este cea mai buna alegere pe care am făcut-o, întrucât aceste ședințe ma ajuta foarte mult sa ma relaxez și sa depășesc stările pe care le am. De fiecare data, când plec de la domnul profesor, ma simt relaxata, fericita și plina de viata. Ii mulțumesc foarte mult domnului profesor Teodor Vasile pentru ajutorul pe care mi-l oferă. Recomand cu mare drag tuturor celor care au nevoie de un ajutor specializat din partea unui profesionist!
Valentina Nicolaie
Valentina Nicolaie2 ani în urmă
Am facut multe ore de meditatie si initieri, am avut experiente minunate de cunoastere de sine si evolutie spirituala. Era o atmosfera calda si prietenoasa, am legat prietenii pe viata acolo. Cabinetul e un loc deosebit, iar dr. Teodor Vasile e un Maestru si un om cu multa iubire pentru oameni. Experientele din meditatii si initieri nu pot fi descrise, sunt personale, dar fara indoiala m-au imbogatit sufleteste si fac parte din cine sunt acum.
Georgeta Bucium
Georgeta Bucium2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere! Am participat la cursurile de Reiki, Radiestezie si la modulele de dezvoltare personală ceea ce mi-a pus viata pe un drum mai bun. Am urmat si ședințe de psihoterapie in urma carora am fost ajutat sa imi rezolv probleme interioare si sa gasesc raspunshri la privind viata mea si a familiei mele. Multumesc din inima pentru tot ajutorul acordat. Revin cu mare drag, de fiecare data cand am nevoie.

me
Doina Anghel
Doina Anghel2 ani în urmă
Am venit la cabinet în urma cu 10 ani la recomandarea unei prietene. Am primit tot suportul de care aveam nevoie pentru problemele cu care ma confruntam eu și familia mea. Pentru mine a fost o experienta unica și "completa"! Recomand din toată inima!
Ramona Bizadea
Ramona Bizadea2 ani în urmă
Pentru mine, experiența personală cu domnul profesor doctor Theodor Vasile este extraordinară. Îi mulțumesc pentru bunătate, pentru generozitate dar și pentru tot ce dăruiește prin cunoaștere și dedicare în această perioadă provocatoare pentru noi toți. Momentele petrecute în cabinet dar și în orele de dezvoltare personală sunt neprețuite.
Transmit recunoștință pentru ceea ce primesc!
Vă mulțumesc, domnule doctor, în numele meu și al copilului meu! Gânduri bune!
Denisa naiboiu
Denisa naiboiu2 ani în urmă
Povestea mea a început cu ușoare amețeli care din zi în zi se amplificau devenind mai puternice și mai dese. După multiple investigații am aflat ca ma confrunt cu depresia iar aceasta veste m a dărâmat, nu știam ce sa fac și cum sa ies din aceste stări,îmi era teama,plângeam și credeam ca nu o sa mai am viata de înainte. Am avut norocul sa îl întâlnesc pe domnul doctor Teodor Vasile căruia astăzi zâmbind ii mulțumesc pentru toate eforturile depuse ca eu sa pot sa ma bucur și sa depășesc toate momentele de cumpana din viata mea.
MULTUMESC ❤️
Nicolae Andrei
Nicolae Andrei2 ani în urmă
Uneori viata ne rezerva si suprize "neplacute". Cand se intampla asta, nu este nici o rusine sa apelezi la ajutor! Aici intervine Teo care nu este doar un specialist ci este in primul rand OM! Cu el, totul pare mai usor si se zareste luminita de la capatul tunelului! Binenteles, nu ne-am descurca fara domnisoara asistenta care face si desface astfel incat, sa intram la timp pe maini bune, la Teo! Multumim!
Locații recomandate