/Bucuresti/Psiholog

Mădălina Timaru-Cabinet Logopedie

Strada Turda 98, București 011332, România

Mădălina Timaru-Cabinet Logopedie
Psiholog
4.7
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F349+W3 București, România
+40 722 529 580
cabinet-de-logopedie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirica Marius
Mirica Marius2 ani în urmă
Serviciul pe care îl oferă Mădălina este caracterizat prin profesionalism și răbdare.
Ligia Carmen Necrelescu
Ligia Carmen Necrelescu3 ani în urmă
Daca aveti nevoie de o super echipa de oameni calzi, foarte bine pregatiti si profesionisti aici ii puteti intalni. Copilul a evoluat foarte bine si foarte repede, chiar si in conditiile actuale (cu pandemie si orele de logopedie in online). Andreea este un super logoped si ii multumesc ca a adaptat lectiile de logopedie astfel incat copilul sa invete foarte repede, sa fie captivat de tot ceea ce face la ora de logopedie si sa nu se plictiseasca. Recomand aceast cabinet.
Bogdan Vlase
Bogdan Vlase4 ani în urmă
Dotari si costuri standard, personal cu putina experienta si lipsa de metoda pentru cazuri mai avansate de intarziere in vorbire.
An Di
An Di7 ani în urmă
Un cabinet cu servicii si conditii foarte bune. Spatiul este foarte bine dotat cu jocuri si materiale si este ingrijit. Doamnele si domnisoarele logoped sunt bine pregatite, au metode atractive iar copii vin cu placere. Am mers cu ambii copii si problemele de pronuntie s-au rezolvat.
Roxana L
Roxana L2 ani în urmă
Un cabinet dotat, personal calificat, materiale si tehnici de lucru atractive pentru copii. Copilul meu a mers cu drag la Madalina si a avut rezultate foarte bune intr-un timp scurt. Se ajunge foarte usor cu tramvaiul 41.
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Cabinet bine dotat, evaluare la inceput, terapia se face prin joacă.. Copilul meu abia astepta sa mearga. Rezultate f bune. Am fost foarte multumiti.. Recomand..
PS. Veneau si copii care nu erau vorbitori de limba română
MIHAELA ILCU
MIHAELA ILCU2 ani în urmă
Doamna Logoped Madalina Timaru - un Om și un Profesionist minunat! Recomand cu toată încrederea! Vă mulțumim doamna logoped!
Oana Nita
Oana Nita2 ani în urmă
Locații recomandate