/Bucuresti/Psiholog

Cuc Anca Cabinet Individual de Psihologie

bl.B2A, Șoseaua Mihai Bravu nr.386, București 030325, România

Cuc Anca Cabinet Individual de Psihologie
Psiholog
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FP+3P București, România
+40 766 739 464
psihoterapie.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petcu Catalina
Petcu Catalina2 ani în urmă
Recomand acest cabinet de psihologie cu mare drag .Aici am intalnit o persoana calda , autentica , cu o buna capacitate de a asculta , de a comunica , empatica , capabila sa-ti ofere suport pentru a face față mai bine situatiilor dificile de viata. M-a ajutat mult in solutionarea problemelor pe care le aveam atat cu mine insumi cat si cu raportarea mea la ceilalți din jur.
Andreea Madalina Voicu
Andreea Madalina Voicu4 ani în urmă
Recomand acest cabinet de psihologie cu mare drag. Nu trebuie sa ajungem sa avem probleme grave, care ne pot aduce mari stari de anxietate, putem sa apelam la un psiholog de fiecare daca cand simtim ca avem nevoie de o parere din afara, obiectiva. Eu am ajuns la dna psiholog din dorinta de dezvoltare personala si pot spune ca am descoperit lucruri noi despre mine, am facut pace cu unele evenimente din trecut si mi-am consolidat imaginea de sine.
Monica B
Monica B4 ani în urmă
Doar de bine pot sa scriu despre experienta in acest cabinet. Locație centrala, aproape de metrou, iar dna Cuc Anca m -a ajutat sa trec peste o depresie în urma separării de fostul meu iubit cu care am fost 7 ani. Este important sa ai cu cine sa vorbești despre depresie și mai ales sa aiba cine sa te asculte. Am interacționat foarte bine cu dna psiholog și împreună am reușit sa rezolvam pas cu pas toate problemele care duceau la depresia mea! Sunt pozitiva acum și cred ca merit sa fiu fericita! Mulțumesc din suflet pentru ajutor!
Gabriela Ciresica Coman
Gabriela Ciresica Coman4 ani în urmă
Cabinetul se afla aproape de statia de metrou Dristor. Locatia este una calda, placuta iar doamna Psiholog Cuc Anca este in primul rand o persoana deosebita. Recomand Cabinet Individual de Psihologie Cuc Anca.
Oana Timoce
Oana Timoce4 ani în urmă
Caldă, adaptabilă, cu o dorință vie de a-ți fi de ajutor, o bună profesionistă care stăpânește foarte bine tehnici diverse. Sunt foarte mulțumită de ce am realizat cu ajutorul doamnei Cuc Anca și o recomand oricui are nevoie de ghidaj, rezolvarea unor probleme, regăsire,dezvoltare!
Gheorghe S
Gheorghe S4 ani în urmă
Recomand.
Locație aproape de metrou Dristor.
Un cabinet unde te poți dezvolta personal alaturi de un psiholog care îți oferă intelegere și te accepta așa cum ești.
Lavinia Falcan
Lavinia Falcan4 ani în urmă
Cuc Anca este un om minunat, empatic, si cald iar mai presus de toate un bun profesionist în ceea ce face! O cunosc ca si om mai întâi si pot spune ca increderea in ceea ce realizeaza pe plan profesional este la cote maxime 💜
Octavian Enache
Octavian Enache2 ani în urmă
Recomand cu drag!!! O persoana deosebita care m-a ajutat sa ma redescopar si sa-mi asum identitatea. 🙂🙂🙂
Locații recomandate