/Bucuresti/Psiholog

Cabinet psihologie, logopedie si psihoterapie Zoltan Farkas

Bulevardul General Gheorghe Magheru 32, București 010337, România

Cabinet psihologie, logopedie si psihoterapie Zoltan Farkas
Psiholog
4.1
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3WX+55 București, România
+40 723 025 675
psihoterapeut-zoltan-farkas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–21
Marți: 17–21
Mirecuri: 17–21
Joi: 17–21
Vineri: 17–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Andrei
Andrei Andrei4 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc, are agenda incarcata cu foarte multe programari ale altor pacienti si nu se dedica 100% clientului pe care il are in fata. Normal motivul este ca nu ai cum , avand un numar mare de pacienti , sa urmaresti evolutia detaliata a fiecaruia. In aproape 20 de sedinte pot spune ca n-am facut progrese semnificative. Nu am facut impreuna o schema de tratament, sau un plan de activitati care sa ma ajute sa trec peste problemele sufletesti pe care inca le mai am. In plus iti face o introspectie foarte inceata plimbandu-te in anii copilariei 0-7 ani, 7 14 ani, 14 20 ani, si tot asa pana in prezent, dar foarte lent, ca sa mai treaca o sedinta taxata cu 100 de lei. Am inteles lucrul asta, ca normal trebuie sa isi dea seama ce tip de personalitate am, si asta nu poti sa faci decat daca aflii exact ce experiente, convingeri si credinte am acumulat in decursul anilor pana in prezent. Asa procedeaza cu toti pacientii, nu mi-a dat nimic , nici macar un simplu ghidaj catre ceva ce m-ar putea ajuta, nu mi-a recomandat nimic. Dar e bine ca din carti stie foarte multe. e clar ca fiinta umana este rezultatul actiunilor sale din trecut pana in prezent si pe asta se bazeaza comportamentele. Dar si viitorul conteaza, el nu a facut nici macar un simplu plan de obiective pe care impreuna sa le atingem astfel incat sa pot traii o viata mai fericita adaptata la mediul social din Romania. Nu recomand deloc, nu pune intrebarile potrivite, nu stie sa iti atraga atentia unde faci ceva gresit , si nu traseaza obiective cu pacientii, parca ii place sa ii duca in trecut mai mult. trecutul se afla in primele 3 4 sedinte, un psiholog bun intotdeauna isi va da seama ce suferinte are pacientul lui si il va ghida. Nu am gasit ajutorul de care aveam nevoie la el, asa ca nu il recomand, puteti incerca, dar, sincer sa fiu, tot singuri va puteti vindeca cel mai eficient. Stiam asta, numai ca aveam nevoie de ajutor, ajutor pe care nu l-am primit din partea lui, nici un sfat , nimic, am pierdut si timp si bani. Si cel mai trist este nu ca am pierdut bani si timp, am devenit si mai frustrat si nervos, nerabdator ca nu gasesc solutii, activitati prin care sa pot trece peste dificultatile vietii , ale mintii mele.
Bogdan raicu
Bogdan raicu4 ani în urmă
Recomand psihoterapeut Zoltan Farkas, un profesionist adevărat. Împreună am clarificat aspecte din viața mea care îmi cauzau stări conflictuale și am reușit astfel să-mi schimb comportamentele care mă încurcau cu altele mai eficiente și mai benefice.
În relația terapeutică m-am simțit pe deplin înțeles, domnul psiholog fiind alături de mine într-un mod empatic și susținător.
Mulțumesc!
Ioana Slave
Ioana Slave4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, seriozitate asa cum spunea și domnul de mai devreme. El cauta sa scape cât mai repede de pacienți. Nu se implica deloc, vorbește din cărți și nu elaboreaza o schema de tratament. Nu VREA decât bani, dar ședințele sunt extrem DE. Lungi și se vorbește numai despre lucruri generale, însă nu își dedica timpul și energia pentru a ajuta oamenii, nu recomand. În cazul în ciuda faptului ca este experimentat se vede clar lipsa de profesionalism. Am plecat mai mult depresiva și trista de acolo. Eu nu am găsit deloc ajutor când am fost în vizita la el. Nu vrea decât bani și sa lungească ședințele pentru a câștiga mai mulți bani.
Canea Felicia-Madalina
Canea Felicia-Madalina4 ani în urmă
Recomand! Zoltan Farkas, un psihoterapeut alaturi de care poti (re)stabili echilibrul in relatiile pe care le ai, cu pastrarea nealterata a valorilor fundamentale personale.
Ana Coman
Ana Coman4 ani în urmă
În acest cabinet de psihoterapie am întâlnit un om adevărat. Un om atent, foarte bine pregătit, empatic, care știe cum să își susțină clientul astfel încât împreună să atingă rezultatele dorite. Mulțumesc!
Daniel Popescu
Daniel Popescu4 ani în urmă
Recomand! Zoltan stie sa asculte cu atentie, sa scoata in evidenta detalii aparent fara importanta si sa ghideze cu grija spre "liman".
Monica Grigorescu
Monica Grigorescu4 ani în urmă
Zoltan Farkas este un om cald, un bun profesionist si experienta sa se vede in timpul terapiei.
Ovidiu Draghia
Ovidiu Draghia5 ani în urmă
Un bun prieten a trecut printr-o depresie profunda si desi respingea sfaturile celor apropiati de a discuta problemele sale cu un psihoterapeut, a cedat pana la urma insistentelor noastre si a mers in cabinetul domnului Zoltan Farkas. Dupa cateva saptamani de terapie, l-am vazut pe prietenul nostru "pus pe picioare", cu pofta de viata. Din fericire a continuat sedintele de terapie pana cand a simtit ca a depasit complet depresia instalata, Il recomand cu caldura pe acest psiholog.
Locații recomandate