/Bistrita nasaud/Psiholog

Centrul medical CENTROMEDICOR Bistriţa

Piața Morii, Bistrița 420013, România

Centrul medical CENTROMEDICOR Bistriţa
Psiholog
3.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GM2+PJ Bistrița, România
+40 742 151 116
centromedicor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–19
Marți: 13–19
Mirecuri: 13–19
Joi: 13–19
Vineri: 13–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Profesionisti!
Emanuela Gabriela
Emanuela Gabriela2 ani în urmă
Ioan Cifor
Ioan Cifor4 ani în urmă
am sunat pt o programare si erau locuri saptamana viitoare...cu 200 lei(la neurologie)! am sunat la sanovil,programare maine la 120 lei!!! pe ce lume traim???
Cristian Bucur
Cristian Bucur4 ani în urmă
Nicoleta Goarna
Nicoleta Goarna5 ani în urmă
Buna ziua!
Astazi ,mama mea (o femeie in varsta de 71 ani) a avut o experienta proasta in acest centru medical, care nu poate trece cu vederea.
S-a prezentat la ora 14:30 pentru o consultatie la pneumologie .A ajuns la ora precizata cu un CT facut in dimineata respectiva .Acea doamna doctor(nu-i stiu numele pt ca nu s-a prezentat mamei mele,dar cred ca era singura in pneumologie astazi) a avut un comportamen execrabil.
In primul rand nu a vrut sa o controleze,deoarece a zis ca poate infesta pe toata lumea in jurul ei ca este cu TBC.Iar in al doilea rand a zis ca mama mea este caz de internare dar ea nu are locuri in spital.
Intrebarea mea este:A uitat aceasta doctor de juramantul pe care l-a depus?!Cum sa lasi un om cu pneumonie(Ii iesise la CT) sa plece acasa fara sa-i dai un tratament ,sa-i spui ca e cu TBC fara ca tu sa-i fi facut analize mai complexe(deoarece stim cu totii ca este nevoie de analize din sputa,un cultiv microbiologic..etc).De ce trateaza asa oamenii si mai ales cei in varsta?!
Nu pot decat sa-i transmit acestei persoane(doctor nu o pot numi ,deoarece nu si-a facut datoria de doctor.Are doar un titlu) sa-i fie rusine!!!!!
Mai mult de atat ,ca sa nu aiba nici o dovada ca mama mea a fost vazuta de ea,a spus secretarei sa-i dea banii inapoi de consultatie ca ea nu raspunde de problema aceasta.
De ce mai sunteti cabinet privat,daca oamenii chiar daca platesc nu pot fi tratati sau indrumati ce ar putea sa faca?!
In credibil in ce tara traim!!!!!!!!!!!!!!
Andra Login
Andra Login5 ani în urmă
Claudia Campan
Claudia Campan9 ani în urmă
Nu merge asa cum as vrea eu
Nastuta Madalina
Nastuta Madalina2 ani în urmă
Având in vedere ca este un centru privat, timpul de așteptare ar trebui sa fie minim!!! Sa se respecte programările, nu plătești sa stai o ora pana sa te bage cineva in seama !
Locații recomandate