/Bacau/Psiholog

Cabinet Psihologie și Nutriție Carla Popa - Bacău

Strada Venus nr. 21, Bacău 600372, România

Cabinet Psihologie și Nutriție Carla Popa - Bacău
Psiholog
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWJ3+HX Bacău, România
+40 743 807 842
carlapopa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–20
Marți: 12–20
Mirecuri: 12–20
Joi: 12–20
Vineri: 12–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Rosca
Florin Rosca2 ani în urmă
Urmare a unui AVC grav, mama mea in varsta de 73 de ani nu a mai putut vorbi. Conjunctural, functie de starea emotionala, reusea totusi sa emita sunete si uneori franturi de cuvinte fara legatura cu situatia momentului. Cu ajutorul doamnei, Popa Carla, in aproximativ doua luni, cu doua si uneori trei sedinte de logopedie pe saptamana, mama, a inceput timid sa-si spuna numele si usor, usor sa pronunte logic cuvinte. Recuperarea nu este finalizata dar, acest inceput ne da speranta ca suntem pe un drum bun. Pe aceasta cale, multumesc doamnei Popa Carla pentru ajutorul profesionist pe care l-a acordat mamei mele.
Razvan Cio
Razvan Cio2 ani în urmă
Recomand cu cel mai mare drag planul de nutritie a Doamnei Carla Popa!! Ma ajutat foarte mult sa slabesc!! Rezultate excelente intr-un timp scurt!!!
Laura Dobrin
Laura Dobrin2 ani în urmă
Mariana Ciobanu
Mariana Ciobanu2 ani în urmă
Ramona Alexandra Carare
Ramona Alexandra Carare2 ani în urmă
Mihaela nica
Mihaela nica4 ani în urmă
Andreea Stoleriu
Andreea Stoleriu2 ani în urmă
Acest om deosebit doamna Carla Popa🙏❤️ m-a determinat să văd frumusețea vieții, și anume.. cum poți să mănânci destul.. dar sănătos. În 6 luni am ajuns să dau jos 30kg..susținute cu mersul regulat la sală (nu am fost niciodată un fan al sportului..) dar am fost motivata de faptul că vreau să mănânc sănătos și să redevin la forma inițială (nici de cum 60/90/60😊) Si uită-ma în stadiul în care în fiecare dimineață îmi încep ziua cu un minunat smoothi plin de sănătate.. PS eu acum cântăresc 67kg și aveam 100 la 33 ani 🤗 Multumesc din suflet doamnei Carla Popa 🙏și recomand cu încredere ! Merită să încercați măcar o data o astfel de experienta nu veți regreta 😊
Maria Mititelu
Maria Mititelu2 ani în urmă
Locații recomandate