/Bacau/Psiholog

Centru de diabet Bacau - MiniMed

Strada George Bacovia 58, Bacău 600238, România

Centru de diabet Bacau - MiniMed
Psiholog
4.4
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
HWC2+3M Bacău, România
+40 743 676 215
clinica-minimed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen manole
Carmen manole4 ani în urmă
Mihai Nicolae Popescu
Mihai Nicolae Popescu4 ani în urmă
În jurul datei de 1 aprilie 2019 aveam glicemia în jur de 400! Doctorița Durac mi-a prescris un tratament cu insulină, în urma căruia am revenit cu glicemia la normal în aproximativ o lună și jumătate. Mulțumesc din suflet doctoriței Durac! Dumnezeu să o binecuvânteze!
Adrian adjudeanu
Adrian adjudeanu4 ani în urmă
Teodora Popa
Teodora Popa6 ani în urmă
Dragi romani degeaba fugiți in străinătate sa va îngrijiți sănătatea, eu am diabet de 10 ani ,în Italia m-au nenorociți cu tratamentul lor și cu aroganța medicilor purtanduma la disperare.Acest an am mers acasă în concediu și îndrumați de sora mea am făcut o vizita la Clinica Midimed din Bacău unde am găsit cel mai pregătit personal medical din România, aici medicii și asistenții sunt de o amabilitate extraordinara,clinica este dotată cu aparatură de ultima ora.Domnișoară doctor Durau Oana Alexandra m-a visitatori cu o profesionalitate care eu în atâția ani de strainata nu am mai întâlnit -o in nici o parte găsindu-mi tratamentul adecvat bolii mele
După o luna de tratament starea mea de sănătate s-a schimbat 90%.ROMANI TRATAȚI -VA LA NOI ACASĂ AVEM MEDICI EXTRAORDINARI .Mulțumesc din nou doctoriței DURAU și ma rog pentru sănătatea și binele dumneaei.
.
Maria Budau
Maria Budau2 ani în urmă
Felicitări, tuturor cadrelor medicale pentru tot ce fac pentru noi pacienții, pentru profesionalism și dăruirea cu care ne tratează, și bineînțeles pentru curățenia care este în tot Centru. FELICITĂRI!!!!
Doina vizitiu
Doina vizitiu2 ani în urmă
O instituție medicala cu servicii de nota 10.Un personal cu suflet și dăruire, dotări și igiena la superlativ,o atmosfera calda și empatica. Bravo de o mie și un milion de ori BRAVO!!
Arina frincu
Arina frincu2 ani în urmă
Locații recomandate