/Bacau/Psiholog

Micromedica

Bulevardul Unirii 15, Bacău 600192, România

Micromedica
Psiholog
3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWC8+8M Bacău, România
+40 234 286 699
micromedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela c
Daniela c2 ani în urmă
Atitudine neprofesionista a angajatelor.
Am platit pentru analize și nu mi-au dat rezultatele, motivând că e defecta imprimanta, și să mai revin nespecificand cand.
Deci să mai pierd din timpul meu.
Puteau să mă sune când se repara imprimanta, dar mi-au refuzat propunerea.
Le-am propus să-mi trimită rezultatele pe email, daca problema era a lor, dar nu au vrut.
Poate se angajează personal mai amabil și pregătit să gestioneze mai bine o astfel de situație.
Blue Neko
Blue Neko2 ani în urmă
Personalul de la recenzii îngrozitor, va rog să le dați afară, nu sunt atente deloc! Doctorița de la neurologie foarte îngăduitoare și amabilă.
Maricica Arcip
Maricica Arcip2 ani în urmă
Recomand din toată inima! Începând de la triaj și până la radiologie, 5 min.
Felicitări asistentei radiologie Bianca Filip pentru profesionalismul de care dă dovadă, vocea blândă și comportament adecvat față de pacient! Să fie sănătoasă și iubită de soartă bună!😇♥️
Alina A
Alina A3 ani în urmă
Suni pt o programare si te apuca plictiseala... nu raspunde nimeni!!! După 2 zile de insistențe am apucat sa dau de cineva care m a programat la o anumita ora....si ghici, ajung acolo și doctorul plecase! Nici măcar nu s.a sinchisit careva de la recepție sa ma sune sa nu mai vin, nici măcar nu sunt din oraș. Clinica de nota....1....... 1 stea meritați! Mori cu zile pe mana lor....evitați.i!!!!
Andreea Anastasiu
Andreea Anastasiu2 ani în urmă
Nu recomand. Am sunat la receptie sa intreb daca fac CBCT-uri si mi s-a raspuns ca da, si ca pot veni oricand in timpul programului. Am sosit dupa o ora la clinica, si cand am solicitat respectiva investigatie, mi s-a raspuns ca este stricat aparatul. Consider ca este o lipsa totala de profesionalism, mai ales ca am venit din afara orasului...
Felicia Buda
Felicia Buda2 ani în urmă
Cei de la receptit strica imaginea firmei .Sunt aroganti si habar nu au de ce examene se fac in acea clinica .Nu au pregatire corespunzatoare .Eu vi ptr. Dr Duma care este un medic profesionist...si f uman explica pe intelesul tuturor si nu se grabeste niciodata Felicitari dna doctor .
Luminita Valeanu
Luminita Valeanu2 ani în urmă
Am avut cea mai proasta experienta cu aceasta clinica! Total pe din afara personalul de la asa zisa recepție, o cohorta care se împiedică unii de alții fără rost! Dar nu asta e marea problema, ci faptul ca pun preturi din burta, fără sa aibe afișat un nomenclator de servicii cu costuri aferente complet și astfel la doar o Săptămână o infiltratie în calcai cu diprofos cumpărat de mine de la farmacie sa coste cu 40 lei mm! 60 într-o vineri în următoarea 100!Strigator la cer! Neprofesionalism total! Nu o recomand!
Maria Lupusoru
Maria Lupusoru2 ani în urmă
Aveți un băiat asistent mincinos mincinos in data de 19 -10-2020 ora 17 am solicitat o programare pentru testul de osteoporoza de lene a zis că aparatul e stricat e josnic să te comporți așa cu pacienții am sunat la telefon o asistentă a putut programa nu era stricat așa persoane nu merită să lucreze cu oamenii
Locații recomandate