/Bacau/Psiholog

International Center for Zen Psychology SRL - Gentiana Bordieanu

Strada Profesor Dumitru Trifan 19b, Gura Văii 617218, România

International Center for Zen Psychology SRL - Gentiana Bordieanu
Psiholog
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XF26+G4 Gura Văii, România
+40 744 273 680
gentianabordieanu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–17
Joi: 11–17
Vineri: 11–17
Sâmbătă: 11–13
Duminică: 11–13
Scrie o recenzie
Gal Simona
Gal Simona2 ani în urmă
Ar trebui sa scriu ore întregi pentru a explica cât de mult s-a schimbat viata mea decand am cunoscut-o pe Gentiana. Este ca un înger care te ghidează pas cu pas pentru a ajunge cât mai aproape de vindecarea totala, este un om atât de bun și sincer încât iti poti da seama de la prima ședință ca vindecarea ta este foarte aproape. Parerea mea este ca nu poți scapa din mâinile Gentianei nevindecat, poate doar dacă nu iti doresti cu adevărat :)
Morningstar
Morningstar2 ani în urmă
10/10
Am fost surprins plăcut încă de la prima ședință , și după a doua terapia a început să dea roade . Gențiana îți poate oferi rezultate rapide și vizibile dar doar daca te implici pe măsură .
Profesionalism 100% dar și un mediu relaxant și plăcut , cu o aroma de prietenie.
Recomand la ori ce oră a zilei serviciile ei pentru că sunt excepționale .
Am contactat o inițial doar pentru depășirea anxietății și am ajuns undeva mult mai departe, totul datorita metodelor și experienței ei . Florin aici !:) Și sper că acest review să îți fie de folos tu cel care inca nu ești decis ce sa faci in continuare.
Woman’s Mind
Woman’s Mind2 ani în urmă
Nu credeam o secunda ca o sa ajung sa traiesc o stare de bine constantă , o fericire profunda și uimitoare . După o perioada buna de atacuri de panica și anxietate… cu ajutorul Gentianei am reușit ! Am găsit un om dedicat și minunat . Mulțumesc ! Recomand din tot sufletul
Adrian Avram
Adrian Avram2 ani în urmă
Aici o sa îl întâlniți pe Dumnezeu !
Gentiana un maestru și un om înțelept care dăruiește viața ! Prin învățăturile și practicile ei cunoști divinul , divinul din tine! Dacă ceva te a chemat și ai ajuns aici, ești salvat !
Un maestru autentic, care te aduce in adevăr , singurul adevăr! Sa lucrezi cu ea este ceva divin , înseamnă sa te cunoști pe tine însuți cine și ce ești cu adevărat… ajungi sa te cunoști pe tine prin ras si bucurie, prin iubire … Nu prin nebunie si suferința, nu va condiționează, nu veți devenii dependenți de ea…tot ce face o face cu drag si iubire ! 🙏❤️ Gentiana este un dar de la univers! Fie ca toți sa aveți parte de acest dar pe care îl împărtășeste cu iubire si înțelegere ! ❤️❤️ Dacă ați ajuns aici, Bucurați-vă !!!
Diana Timpescu
Diana Timpescu3 ani în urmă
Cuvintele sunt prea sărace pentru a putea descrie experiența de a lucra cu Gențiana, este un om minunat, cald , empatic și un profesionist desăvârșit, un adevărat maestru în domeniul psihologiei, al spiritualității și al dezvoltării pe toate planurile. În cadrul ședințelor obții claritate astfel încât înțelegi modul în care îti poti depăși problemele pentru a te putea bucura din nou de viață.
O recomand din toată inima. ❤
Ana Draghici
Ana Draghici2 ani în urmă
Anxietate, atac de panica,depresie,furie in subconștient!Frica dimineata,frica după cinci minute, frica după 10 minute, frica după 30 de minute, frica la prânz, frica la cina , frica la munca , frica de a conduce, frica de a comunica și alte foarte multe frici,frici si iar frici ,eram aproape de acea extrema,extrema negativă, nu mai aveam speranța la o viața normala,asta pana te am cunoscut pe tine, Gentiana.Din punctul meu de vedere,Gentiana, esti cu adevărat o profesionista foarte devotată in ceea ce profesezi și cu foarte multă empatie!Aceste cuvinte ce am sa ți scriu acum, le scriu cu tot dragul și din adevăr pur, Gentiana,ești sfârșitul suferinței mele!
Marilena Mirică
Marilena Mirică2 ani în urmă
Bună ziua!
Doresc să-i mulțumesc Gențianei,pentru contribuția adusă experienței mele,în depășirea anxietății.În Gențiana am găsit o prietenă nu un psiholog,o ființă umană frumoasă pe interior și exterior.Pentru mine a fost o plăcere să fiu în preajma ei chiar și virtual,m-a ajutat să mi clarific multe întrebări să dau la oparte draperia din fața ochilor pentru a lăsa lumina să intre,să facă loc spectacolului numit viață.În opinia mea cred că a apela la cineva care și a depășit barierele minții și a trecut dincolo de ea,ar trebui să se facă nu doar în momentul când apare o suferință ci și atunci când crezi că ești "bine"Întrebarea "Cine sunt eu "ar trebui să fie înțeleasă dinainte de a începe o căutare în acest sens.Toti suntem unul și unul suntem toți!MULȚUMESC GENȚIANA!
Enache Adina
Enache Adina2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Doamnei Gentiana în urma uei anxietati si frici pe care le aveam și am fost foarte mulțumit de parcursul pe care l-am avut. A avut răbdare, mi-a explicat fiecare pas al procesului de recuperare și a fost alături de mine în toate privințele. Recuperarea a fost un dialog continuu și o ajustare permanentă a-l nevoile mele. O recomand cu căldură si din inima pentru profesionalismul si tot odata intelegerea ei , aveti mare incredere apelati la dansa daca numai vreti sa traiti intr-un cosmar permanent ..bucurati-va de viata fara frici si fara atacuri de panica!!! SUNTEM NOROCOSI CA AVEM ASA TERAPEUTI !!!
Locații recomandate