/Arges/Psiholog

CENTRUL MEDICAL CLUBUL SĂNĂTĂŢII

Str. Bratianu I.C., 54B, Câmpulung, Arges, 115100, Câmpulung 115100, România

CENTRUL MEDICAL CLUBUL SĂNĂTĂŢII
Psiholog
3.7
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
73G3+JH Câmpulung, România
+40 248 533 133
clubul-sanatatii.muscel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentina Badescu
Florentina Badescu2 ani în urmă
Nu recomand aceasta clinica, pt ca analizele făcute de ei sunt greșite! Mare atenție! Verificați foarte bine intervalele biologice de referință. (fisa Iulia Badescu decembrie 2021)
Bibi Roby
Bibi Roby2 ani în urmă
Am avut neplacerea sa solicit acestei institutii, sprijin pentru intocmirea unei fise medicale in vederea reinoirii permisului de conducere! Totul a fost o rușine! Mi s-a cerut sa platesc inainte de a mi se oferi serviciile solicitate! Mai mult de atat, cel mai rusinos a fost faptul ca dupa o ora de stat la coada la cabinetul de psihiatrie, cand mi-a venit randul, doamna doctor m-a dat afara din cabinet spunandu-mi ca mai intai trebuie sa rezolve ,,rețetele,, Personal, consider comportamentul doamnei doctor, execrabil si rușinos! La alte trei cabinete unde trebuia sa astept nu era niciun medic...si timp de o ora cat am stat pe hol, intr-o aglomerație infernala, fara a se respecta nicio regula privind protectia impotriva infectarii cu Covid19 Am cerut returnarea banilor si am mers la alta clinica unde am fost tratat corespunzator! Mi-am propus sa evit pentru viitor orice fel de contact cu ,,Clubul Sanatații,,......!
Aleex niga
Aleex niga2 ani în urmă
Programarea se face de dragul de a face... Te programezi la 2 și intri la 4..
Mugurel Patitu
Mugurel Patitu2 ani în urmă
Trebuie să fi foarte atent când cauți acest Centru medical, mai ales dacă nu cunoști zona. Are intrare de la stradă printr-o farmacie care se află la parter, dar există altă intrare prin spatele farmaciei. Spațiu curat și îngrijit. Personalul de la recepție este amabil. Există și intrare cu acces pentru scaun cu rotile. Încă nu pot să apreciez calitatea serviciilor medicale, deocamdată am fost pentru o programare.
Stefaniandrea39 alexia
Stefaniandrea39 alexia2 ani în urmă
Servicii de doi bani, astept un rezultat de trei saptamani. Nu recomand acest centru
Simona Radu
Simona Radu4 ani în urmă
Totul , de la întrare la recepție până în cabinetul dnlui director este minunat. Amabilitate, răbdare, curtenie. Este într-adevăr i locație unde mergi cu încredere și speranță.
Adrian - Manuel Fusa
Adrian - Manuel Fusa7 ani în urmă
"Clubul Sanatatii" a fost creat si dezvoltat pentru continuarea traditiei asistentei medicale de inalta calitate. Laboratoarele de analize medicale si aparatele de investigatie de ultima generatie, amplasate in spatii moderne, sunt puse la dispozitia muscelenilor prin personal medical, medici specialisti cu renume din Campulung sau Bucuresti.
Calitatea actului medical la "Clubul Sanatatii" are un nume  clar definit: iubirea de om - iubirea de semeni si respectul neconditionat pentru pacient!

Director,
Adi M
Adi M2 ani în urmă
Astazi, sambata la ora 15.00: programul pe site pana la 18, pe usa pana la 16.00, iar la locatie nimeni. Iar cand sun, mi se inchide telefonul de fiecare data. Rusinos!
Locații recomandate