/Arges/Psiholog

Daniel Onofrei - Cabinet individual psihologie

Aleea Papucești 7, Pitești 117512 Bl. 52, sc. B, ap.7, Pitești 117512, România

Daniel Onofrei - Cabinet individual psihologie
Psiholog
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
RVX2+Q2 Pitești, România
+40 732 326 666
psihologie.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–21
Marți: 17–21
Mirecuri: 17–21
Joi: 17–21
Vineri: 17–21
Sâmbătă: 11–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Smaranda Gavan
Smaranda Gavan2 ani în urmă
Asa cum unele relatii sunt cauza celor mai intense suferinte, tot astfel baza vindecarii psihice este repararea relatiilor cu noi insine si cu cei din jur. Fecare boala ascunde o cauza subtila - un soc emotional puternic, o suparare adanca, reprimata, o problema de cuplu sau alte aspecte psihologice. Nu lasa timpul sa treaca, in cazul in care ai o problema sau un conflict nerezolvat! Cu multa rabdare si calm, cu pasiune, intelegere si profesionalism, Dan te ajuta sa te descoperi pe tine insuti intr-o atmosfera calda si plina de incredere!
Luminita Matusoiu
Luminita Matusoiu2 ani în urmă
De la Dl. Daniel Onofrei învăț să-mi redefinesc “conștiința de sine și conștiința de lume”.Discuțiile noastre sunt prietenești și nu intră in cadrul relației terapeut-client,dar descopăr în dialog puterea terapeutică a cuvintelor atunci când sunt folosite cu căldură,naturalețe,spontaneitate, empatie și pozitivism- toate acestea fiind atributele necesare unui bun psihoterapeut.
În urmă cu ceva vreme,o prietenă mi-a cerut recomandări pentru un cabinet de psihologie,fiind extrem de precaută si temătoare în a-și deschide sufletul in fața unui necunoscut.
I-am facut următorul portret d-lui Onofrei: are o activitate profesională în care studiile “ exacte” se împletesc cu căutările spirituale,pasiunea pentru lectură,cultură se dublează cu talent de scriitor si chiar de actor, dă formă lemnului - ca Iosif si joacă jocul minții ca Confucius,este o personalitate complexă,pe care l-aș alege ca terapeut !
Claudia Esanu
Claudia Esanu2 ani în urmă
Inteligent, pregătire profesionala exceptionala,serios, empatic și foarte eficient!
De fapt,un prieten care este alături de tine pentru a ajuta sa te înțelegi, sa alegi și sa crești pentru o viata liniștită și frumoasă!
Locații recomandate