/Arges/Psiholog

Cabinet Neacșu Adriana

Aleea Stadionului 38A, Pitești, România

Cabinet Neacșu Adriana
Psiholog
4.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVR8+34 Pitești, România
+40 744 683 615
psihologarges.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Tistuleasa
Catalina Tistuleasa2 ani în urmă
Recomand din suflet! În cele mai grele momente din viața mea, doamna psiholog Neacșu Adriana m-a ajutat să găsesc echilibrul, să accept și să înțeleg acele evenimente care m-au marcat! Este o persoană în fața căreia pot vorbi deschis despre orice eveniment, fie că este unul dureros sau unul fericit! Diplomația, grația, seriozitatea, educația, sensibilitatea sunt doar câteva trăsături care m-au impresionat în cabinetul dânsei!
Claudia Ene
Claudia Ene2 ani în urmă
Foarte drăguță doamna psiholog. În numai câteva ședințe a reușit să rezolve problemele cu care se confrunta fetita mea în vârstă de 13 ani. O recomand cu toată încrederea și îi mulțumim foarte mult.
Teodorescu Lavinia
Teodorescu Lavinia2 ani în urmă
Este o profesionista desăvârșită și un terapeut cu niște calități superioare.In cabinet te simți ca într-un spațiu sigur, te simți protejat. Recomand cu foarte mare încredere!
Batranu Gabriel
Batranu Gabriel2 ani în urmă
Este un psiholog ft bun intelege foarte bine problemele pacientului si va poate ajuta sa le depasiti
Recomand cu toata increderea
Simona Nenciu
Simona Nenciu2 ani în urmă
O persoana super dedicata și delicata care ma ajuta sa trec printr o perioada a vieții mele mai grea. 💕
FLAVIUS-ALEXANDRU FLOREA
FLAVIUS-ALEXANDRU FLOREA2 ani în urmă
Recunoscator pe viata!

Asta simt cand ma gandesc la Doamna Neascu Adriana. Am inceput sa lucram in urma cu 5 ani de zile cand am avut atacuri de panica foarte puternice. Nu fusesem mai speriat in viata mea. La locul de munca ajunsesem sa merg la cabinetul medical aproape zilnic. Doamna Adriana m-a ajutat sa vad calea de iesire. M-a ajutat sa inteleg de ce mi se intampla, sa vad puterea din interiorul meu si cum sa trec peste. In timpul a 6 luni de terapie, am inteles ca nu trebuie ''sa fug'' de atacurile de panica ci trebuie sa le accept. Asa am facut si au disparut putin cate putin pana nu s-au mai intamplat deloc. Nu-mi venea sa cred. Chiar a functionat! Nu am mai avut un atac de panica de atunci in toti anii acestia, pentru ca nu-mi mai e frica de ele. Am aflat cauza lor si am facut schimbari in viata mea care m-au ajutat sa fiu fericit si linistit din nou si pe termen lung. Noi stim tot ce este bine pentru noi si ne cunoastem extraordinar de bine mintea, corpul si sufletul, insa mediul inconjurator cateodata ne acapareaza si nu mai suntem constienti de ce ni se intampla. Am invatat sa cer ajutorul cand imi este greu. Noi, inauntrul nostru, deja am luat deciziile, dar avem nevoie sa ne intelegem mai bine, sa fie totul mai clar ca sa putem actiona. De atunci, sfatul meu pentru toti apropiatii a fost: Alaturi de un mentor ajungi acolo unde iti doresti intr-un timp mult mai scurt. Doamna Adriana mi-a oferit eliberare si incredere. Sa fiu eu insumi si sa actionez in directia in care imi doresc. Aceasta este scrisoarea mea de multumire catre dumneavoastra pentru ca am reusit lucruri exceptionale in ultimii 4 ani ce nu le-as fi putut nici macar incerca fara a trece peste acel moment cheie din viata mea! Lucruri pe care le-am invatat la dumneavoastra in cabinet le-am aplicat in toti acesti ani si voi continua sa fac asta toata viata. Ba chiar voi veni sa aflu si mai multe!! Iar in momente de incertitudine, intotdeauna voi veni sa cer ajutorul. Va multumesc pentru tot si sper sa nu mutati cabinetul vreodata!!!

Imi amintesc si acum prima mea zi cand am venit si am facut terapie de relaxare. Am iesit din cabinet cel mai fericit om in viata! Mergeam pe strada si zambeam continuu, nu-mi venea sa cred cat de eliberat ma simteam!!! Va multumesc, Alex de la Jaguar Land Rover.
Laurentiu Furdui
Laurentiu Furdui2 ani în urmă
Bună ziua. Recomand cu încredere și căldură pe doamna psiholog Neacsu Adriana. Am fost extrem de mulțumit ca într-un timp relativ scurt, ma reușit sa depășesc momentul greu din viata mea. Ii mulțumesc d-nei Adriana și mult succes în continuare.
Andreea Grigore
Andreea Grigore2 ani în urmă
Foarte bună Doamna Psiholog.Are o voce blândă,calmă și te poate rezolva doar dintr-o singura ședință.Îi mulțumesc din suflet!❤
Locații recomandate