/Mehedinti/Psihiatru

Dr. POPESCU SILVIA - Medic Specialist PSIHIATRIE PEDIATRICĂ; Competență în PSIHOTERAPIE

apart. 1, Lacului 20 B, interfon 01, Timișoara 300471, România

Dr. POPESCU SILVIA - Medic Specialist PSIHIATRIE PEDIATRICĂ; Competență în PSIHOTERAPIE
Psihiatru
4.9
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M2+55 Timișoara, România
+40 720 195 894
dr-popescu-silvia.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Raluca Negrea
Raluca Negrea2 ani în urmă
Un medic exceptional! Un mediu cald si foarte placut! Te intelege, isi face timp, iti acorda toata atentia. Vorbeste deosebit de frumos si cald! Un medic care te face bine din toate punctele de vedere!!!
Ildiko Neagu
Ildiko Neagu2 ani în urmă
Sunt enorm de mult, foarte mulțumită de doamna doctor de psihiatrie pediatrică Popescu Silvia din Timișoara. Ne-a ajutat enorm de mult și ne ajută încontinuare enorm de mult. Pentru care suntem enorm de recunoscute pentru doamna doctor și îl și recomand tuturor pe doamna doctor.
Ramona David
Ramona David2 ani în urmă
Dna doctor Popescu este o persoana foarte calda, cu care îți place sa stai de vorba. Copilul meu a indragit-o extrem de tare și s-a deschis foarte mult față de doamna doctor.
Melania Cioran
Melania Cioran2 ani în urmă
Doamna doctor este o persoana foarte amabila, empatica, deosebita si profesionista. Recomand oricui are nevoie. Pe noi ne ajuta mierea cu sofran, reteta este a dansei, personala. De asemenea, si doamna asistenta este un om minunat.
Adela Cozma
Adela Cozma2 ani în urmă
O doctorița care ne-a mers la suflet! Și acolo ne-a" pansat" suferintele! Foarte bine am colaborat, recomand cu drag! Acum fiica mea e majora, cu părere de rău nu mai mergem la dânsa! Mulțumiri din suflet, doamna doctor Popescu!!
Bianca Vasiluta
Bianca Vasiluta2 ani în urmă
Un medic profesionist, calm si deschis spre nevoile pacienților săi. O recomand cu mare drag! Vă mulțumim frumos, doamna doctor!
Ramona Bradescu
Ramona Bradescu2 ani în urmă
Un medic deosebit!Iti oferă raspunsuri clare,un confort emoțional cald,,prietenos ,dar și cu mult profesionalism.Va mulțumim pt răbdarea si blândețea acordată !
Georgeta Gina Popescu
Georgeta Gina Popescu2 ani în urmă
Doamna doctor este un medic placut la prima vedere.Asculta tot ce spune pacientul si trage concluzia.O recomand cu mult drag.Este un medic foarte bun.
Locații recomandate