/Iasi/Psihiatru

Institutul de Psihiatrie "Socola"

Șoseaua Bucium 36, Iași 700282, România

Institutul de Psihiatrie "Socola"
Psihiatru
3.3
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JH7+8G Iași, România
+40 374 770 477
socola.eu
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Institutul de Psihiatrie "Socola"
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Liliana Geta Brândus
Liliana Geta Brândus267 zile în urmă
Foarte frumoasa sederea mea, si asistentele care mau ajutat sa scap le pup la piearja
Alexandra 8027
Alexandra 80271 an în urmă
Oamenii sunt de treaba , mâncarea nu e mucegăite, șobolanii și ei sunt de treaba , băieții stie fotbal , statuia e și ea de treaba , e ok. Recomand cu căldură!!!.🥵😘😍🤩😚☺😝🤪🥳🥳🥳🤗🤗🤗🤗🤗😑
Andra Hurmuzachi
Andra Hurmuzachi1 an în urmă
Sunt niste nesimțiți.Miam internat tatăl 2 săptămâni pentru că aveam nevoie la dosarul de pensie de boala și l-am scos leguma.Nici om nu poți zice că mai era pentru că nu mai gândea, memorie 0. când l-am internat mai uita care un cuvânt dar vorbea cu noi și ne cunostea dar când l-am externat nu mai știa cum îl cheamă , când s-au născut etc.Nici mâncarea care li se duce de acasă nu ajunge la ei ci la asistenți.ei primesc mâncarea de acolo sau perfuzie.Bagi un om la spital și scoți o legumă.
Diana Orosanu
Diana Orosanu2 ani în urmă
As da 5 stele pentru personalul medical, da' sunt si niste fandosite pe acolo, de te darama flatulatia lor. Doctorii, desi si-ar permite o astfel de atitudine, dau dovada mai mare de piosenie. Respect pentru medicii care ar fi putut parasi de mult epava incintei si totusi s-au sacrificat.
Donatello2030
Donatello20302 ani în urmă
Am fost internat acolo de la virsta de 15 ani pe timpul lui Ceausescu, mau batut si miau dat medicine ca sa ma omoare ma tineau inchis singur intro camera si mau legat la pat si ma fortau sa beau medicina mincare era foarte rea ,copii si oameni sufereau si cam in fiecare zi mureau unul pe unul, a fost o perioada de groznicie in viata mea, dar bunul Dumnezeu nu ma lasat ,intro noapte de Junie am escapat cam la ora 12 miezul nopti ,am trecut printre gratiile de la fereastra si asa cum eram in pijama am sarit gardul facut de ciment si de pietre foarte inalt si gros era gardul de la spitalul din Socola ,Iasi. Dupa ce am sarit gardul mam dus la linia ferata care este foarte aproape de linga acest Hospital de la Socola ,si miam luat un tren de marfa si mam dus spre Oradia si Timisoara, dupa cinci ani in anul 1988 am fugit din Epoca de Aur a lui Ceausescu la Yugoslavia unde am trecut granita cu Grecia. Dupa un an in Grecia Ambasada Americana miau dat political Asylum in USA.
De atunic mai mult de 30 de ani au trecut sunt sanato si traiesc liber acuma in Los Angeles, California, U.S.A.
Aceasta a fost pe scurt ce cosmarul meu trait la ROMANIA. 😘❤🇺🇸...
God bless....
Mihail Cristian
Mihail Cristian3 ani în urmă
Am internat o matusa diagnosticata cu dementa pentru tratament paliativ. Au legat-o de pat si au batut-o pana i-au rupt mana. Dupa cateva luni, aceasta a decedat iar drept cauza a decesului ni s-a comunicat infarctul miocardic. In realitate insa, cei de la morga au descoperit ca se innecase cu propria voma. Nu stiu daca voma a fost indusa tot de catre personal ca sa scape mai repede de ea, dar responsabilitatea mortii este pe deplin a lor deoarece se presupunea ca ea se afla sub supravegherea lor constanta. Daca aveti posibilitati financiare, alegeti o clinica privata.
Nici celor mai mari dusmani nu le-as dori sa ajunga sub "ingrijirea" acestor animale.
Diana Juravle
Diana Juravle4 ani în urmă
Personal nu am fost acolo dar, cineva apropiat din familia mea a fost internat acolo timp 2 saptamani pentru o psihoza severa, nedepistata de medicii de acolo. A fost tratat mai rau ca pe un animal. Batut, legat, spalat cu furtunul cu apa rece, neglijat, schimbat tratamentul pe care il avea pentru circulatia sangelui, tratat inuman. Am internat un om si am scos de acolo un neom. Majoritatea personalului medical de acolo este incapabil sa trateze pacienti bolnavi psihic. Ei cred ca nicio persoana care intra acolo cu probleme grave nu isi mai revin si fac ce vor ei acolo, deoarece nu pot relata nimanui.
Stefan Albert
Stefan Albert2 ani în urmă
Am fost acolo,mi a placut
Locații recomandate