/Iasi/Psihiatru

HermaMed Center

Strada Vasile Conta 9, Iași 700106, România

HermaMed Center
Psihiatru
4.2
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9H+MW Iași, România
+40 332 443 445
hermamedcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Tincu Florina
Tincu Florina2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de această clinică care a dat dovadă de profesionalism; dna doctor Simona Stiuriuc a fost foarte amabilă. Personalul de nota 10, ora la care am fost programată s-a respectat. O să mai revin cu siguranță în această clinică.
Proserpina W
Proserpina W2 ani în urmă
Îmi place mult promptitudinea personalului, sunt foarte corecți si amabili. O să recomand această clinică și altora la nevoie, e foarte bună! Felicitări pentru modul în care primiti oamenii și îi tratați 🤗
Alexandru calugarita
Alexandru calugarita2 ani în urmă
Ofer din toată inima cele cinci stele medicilor - Dr Reaboiu , Dr. Croitoru si Dr Chipăruș , odată cu plecăciunile mele.
Iulian Sipos
Iulian Sipos2 ani în urmă
Servicii medicale foarte bune. Personalul este foarte amabil și profesionist. Doctorii sunt de nota 10. Înăuntru este foarte curat și dezinfectat. Îmi place că aici găsești servicii medicale pentru orice. Prețurile sunt foarte bune. Doctorii te consiliază și te ascultă, la alți doctori, doar îți iau banii și atât. Recomand.
Adriana Muntean
Adriana Muntean2 ani în urmă
Pot recomanda aceasta clinica cu drag.. merg la dna doctor Stiuriuc la dermato de 5-6 luni și am rezultate care ma mulțumesc.
ANASTA RC
ANASTA RC2 ani în urmă
Pentru domnul de la Biorezonanta 5 din 5 cu tot dragul și toată inima ! Cred ca acolo se întâlnește profesia cu umanitatea, în acel cabinet . O experienta deosebit de plăcută.
Georgel Popescu
Georgel Popescu2 ani în urmă
De curând am fost pacientul domnului doctor Chiparus Eduard și am fost foarte mulțumit de profesionalismul și implicarea domnului doctor cu toate ca am mers cu trimitere
Felicitări domnului doctor
Recomand cu cea mai mare încredere
One Jay-Z
One Jay-Z3 ani în urmă
Am fost programat la ora 12 30
Persoana dinaintea mea care avea programare la ora 12 a intrat in cabinet la ora 13 00, am stat pana la ora 1 30 in sala de asteptare si nimic. Nici macar scuze nu am primit, foarte dezamagit. Nici nu am intrat in cabinet. Decat sa stau inca o ora am ales sa plec. Doamna de la intrare nici nu m-a intrebat de o reprogramare. O clinica de te piși pe ea.
Locații recomandate