/Iasi/Psihiatru

Memory Hospital

Strada Lacului 8, Valea Lupului 707410, România

Memory Hospital
Psihiatru
4.2
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GJ9+R8 Valea Lupului, România
+40 232 216 161
memoryhospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena-Liliana Siriteanu
Elena-Liliana Siriteanu4 ani în urmă
Tatăl meu, Popescu Alexandru, a fost internat la acest spital. Am crezut ca totul va fi bine dar nu a fost deloc asa. Inițial ni s-a spus ca avem posibilitatea de a-l urmări de la distanta pe camera video la care ne putem loga cu o parola. Am încercat aproape o luna sa ne logam, ne dădea eroare. Am luat legătura cu personalul medical de acolo care invoca de fiecare data alt motiv pt.care nu ne puteam loga:ba avem noi sistemul de operare invechit, ba exista o problema cu serverul lor, ba una ba alta. Într-un final, probabil ca să scape de insistenta noastră, ni s-a spus ca nu funcționează camera video pe acel nivel dar ca se lucrează la reparația ei... Nu am mai apucat sa vedem dacă s-a "reparat".. Tata a decedat în urma unei insuficiente cardio-respiratorii cauzate de o bronhopneumonie netratata. Pe scurt, a murit cu zile datorita nepăsării și neatenției cadrului medical de acolo, plătit zdravăn lunar. Doamnelor și domnilor ce lucrați acolo... cum ați putut permite sa se întâmple asa ceva? Cum nu ați observat problema medicala ivită? Că nu durează o oră de la îmbolnăvire pana la deces.. Acum... nu mai e nimic de făcut, orice as face nimic nu îmi va mai aduce tatăl înapoi, nu ma pot lupta cu un sistem putred. Sunt sigură însă ca odată și-odată veți plăti fiindcă, din punctul meu de vedere sunteți niște criminali.
Razvan Ciornei
Razvan Ciornei4 ani în urmă
Am o părere foarte bună. Personalul medical m.a tinut la curent cu starea de sănătate a tatalui meu. A fost ingrijit şi tratat foarte bine până în ultimele clipe de viata😑. Recomand şi acord 5 stele iar pentru asta le multumesc.
Culai Silitra
Culai Silitra4 ani în urmă
O experienta unica in systemul sanitar Romanesc. Personal de exceptie.
Ioana Lupu
Ioana Lupu4 ani în urmă
George Irofte
George Irofte4 ani în urmă
Oana B
Oana B5 ani în urmă
Raportul pret calitate nu este justificat! Imi pare rau dar personalul de acolo se comporta exact ca cei din spitalele de stat! Nu ii intereseaza nimic de nimeni; indiferenta totala (si aici vorbesc despre unele asistente)! Pacat ca am ajuns sa traim intr-o Romanie in care nu avem servicii de calitate nici macar la privat!
Unele asistente merita felicitate, chiar merita, dar altora ar trebui sa le fie rusine de comportamentul lor!
Sebistu
Sebistu5 ani în urmă
Veronica Pichiu
Veronica Pichiu5 ani în urmă
Locații recomandate