/Iasi/Psihiatru

Elytis Hospital

Strada Gheorghe Săulescu 43 A, Iași 700010, România

Elytis Hospital
Psihiatru
2.9
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7F+3P Iași, România
+40 332 803 793
elytis-hospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Maria Bugaciu
Irina Maria Bugaciu2 ani în urmă
Domnișoarele de la recepție, prompte și amabile, programarea s-a respectat, iar despre domnul dr. Onofrei Pavel am doar cuvinte de lauda. Mi-a răspuns amabil și răbdător la toate întrebările mele, nu a fost nici o secunda expeditiv, cu mult interes fata de pacient și nevoile sale. Recomand cu încredere!!!
Stefanita Alexandru
Stefanita Alexandru2 ani în urmă
Astăzi 11 ianuarie 2022 am mers pentru prima data la spitalul Elytis.
Impresionant câte ghișee pentru recepții,foarte curat și nu este aglomerat.
Vreau sa mulțumesc,domnului Dr.Onofrei(urolog),pentru răbdare,profesionalism și comunicare.
Rusu Anisoara!
Ionica Elena
Ionica Elena2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile Elytis! Dl. dr. Pavel Onofrei, medic urolog, mi-a facut o anamneza cu privire la simptomele mele cu foarte multa rabdare si mult profesionalism si mi-a dat cele mai bune sfaturi!
Laura Mitan
Laura Mitan2 ani în urmă
Mama a făcut la ei un RMN pentru 2 zone, cerebral și cervical. La total de plata i-au băgat de doua ori substata de contrast (300RON*2). A plătit. Stand și asteptandu-si rândul în RMN, a avut timp sa își dea seama ca nu are de ce sa plătească, totuși, substanță de contrast de 2 ori, având în vedere ca intra o singura data în RMN. A întrebat o asistenta, aceasta i-a dat dreptate și i-au fost returnați 300 de lei. Ma întreb pe câți i-au mai prostit asa și câți nu si-au dat seama sa ceara banii înapoi. Dacă merge, merge.

Pe CD-ul cu rezultatele ești taxat 30 RON. Am adus-o pe mama în București pentru tratament și, surpriza, când au cerut medicii de aici CD-ul pentru a vedea imaginile, acesta era gol. Am sunat la elytis sa ne trimita urgent imaginile prin mail, a fost o întreaga epopee cu telefoane despre cum atașamentul este prea mare și nu încape, ca și când e problema mea ca nu au soluții tehnice pentru greșeli pe care tot ei le-au făcut. Au trimis intr-un final un atașament care nu poate fi deschis de niciun doctor aici, iar a doua zi le-am solicitat sa trimita și un alt CD cu imaginile, de data asta sa nu fie gol dacă se poate. L-am primit peste 2 zile prin curier, evident cu plata transportului la mine, ca e vina mea ca au găini fără cap la recepție care nu verifica un CD după ce îl scriu.

NU RECOMAND.
Emil Horomnea
Emil Horomnea2 ani în urmă
Nu recomand. După ce am stat aproximativ 3 ore după ora la care eram programat pentru un simplu consult și diagnostic de entorsa(acum 3 saptamani), am fost programat azi pentru consultul de verificare. După o ora și 20 de minute de așteptare de la ora programării am avut “îndrăzneala” sa bat la usa domnului doctor Moiseenco și sa spun intr-un mod politicos situatia și faptul ca m-am învoit și de la serviciu pentru a ma încadra pentru programare, timp in care dumnealui îmi Răspunde cu o nonșalantă greu de egalat menționând ca ar fi fost doar urgente înaintea mea(lucru total fals) și de asemenea ca a fost bine când cu 3 saptamani in urma am fost “luat înaintea altora”, lucru total neadevărat, conform a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat și am relatat mai sus, dând dovada și de lipsa de bun simt.
Parerea mea ca in momente de genul acesta, dacă intervin anumite eventuale urgente, se mai poate înțelege, dar când iei peste picior pacienții și le spui “sa își găsească alta clinica” dacă nu le convine sa aștepte cu orele ca și cum doar asta ar avea de făcut intr-o întreaga zi este deja ceva total inacceptabil pentru o clinica ce se dorește a fi una ce se respecta.

NU recomand!

Later edit: Tocmai am aflat de la actualul loc de munca faptul ca voi fi platit doar 75% pentru zilele de concediu. De ce? Pentru ca domnul doctor nu a considerat imobilizarea unui picior cu orteza/gips ca fiind o urgenta, ci o boala obisnuita. Fugiti cat puteti de asemenea "oameni"/clinici!
Irina Stroie
Irina Stroie4 ani în urmă
Sunteti superbi, mai ales doamna doctor de la parter care nu funcționează pe programari. Ii stiu numele, dar nu as vrea sa il fac public fara acordul dumneaei. Recomandarea ar fi sa faceti si programari, dar cu siguranta sunt motive pe care nu le-am luat in seama si nu le stiu. Felicitari! Altfel, totul super, dar super PROFI!
Oana Popa
Oana Popa2 ani în urmă
Cum este posibil sa faci programare pentru analize decontate cu o săptămână jumătate înainte și cu o zi înainte de programare te suna sa îți spună ca numai au fonduri. Foarte dezamăgită. În plus ca nu au pe site prețuri la serviciile oferite.
Ionut Popa
Ionut Popa2 ani în urmă
Spre nefecirea noastră , suntem nevoiți să ajungem și în astfel de ipostaze, însă, cu un doctor curant potrivit, putem trece cu brio prin astfel de momente. Îl recomand cu încredere pe domnul doctor Onofrei Pavel, un medic deosebit, atent la toate detaliile!
Vă mulțumesc frumos !
Locații recomandate