/Iasi/Psihiatru

Bella Praxis Centru medical multidisciplinar

Aleea Tineretului nr. 4, Pașcani 705200, România

Bella Praxis Centru medical multidisciplinar
Psihiatru
2.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6PXC+MV Pașcani, România
+40 232 760 700
bellapraxis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Q Dental
Q Dental2 ani în urmă
Clinica cu standarde la nivel european,personal calificat,profesionist si empatic.Recomand!
Claudia Claudia
Claudia Claudia2 ani în urmă
2 experiente opuse:
- prima data am fost programata la ecografie de pe o zi pe alta
- a doua oara am fost trecuta pe lista de asteptare cu promisiunea ca voi fi sunata cu o zi inainte (ceea ce e oricum tarziu, fiindca nu e ca si cum as sta acasa toata ziua). Au trecut trei luni de atunci.. sa mai astept?!?
Ioana Alexandra Cotovanu
Ioana Alexandra Cotovanu3 ani în urmă
Îmi pare foarte rău toată lumea lauda clinică dar când suni și întrebi de ce ai nevoie îți spune ca nu se fac la ei . Întrebarea mea este de ce mai scrieți pe pagina dumneavoastră ca faceți toate analizele care trebuie pentru un loc de munca și când suni te trimite în alta parte scoateți de pe pagina dacă nu le faceți ca să nu mai sune lumea degeaba 😡😡
Brother Michael
Brother Michael4 ani în urmă
Javre ordinare. Nici un criteriu de angajare. Experienta nu inseamna nimic pentru ei. 15 ani ca infirmiera la Spitalul Municipal Pascani sunt egal cu zero. Iau, in schimb, o japita cu nici o pregatire in domeniu. MITA SI CORUPTIA le reprezinta clinica perfect. O gloata de ingrati care nu merita sa faca parte din sistem.
Preturi exorbitante pentru servicii din lumea a treia. Conditii insalubre, personal facut la apelul de seara, incapabil, angajat pe spaga si pe stat in genunchi. Angajatii se poarta odios cu clientii, tipa si te alunga fie ca ai rezervare, fie ca nu, daca vreo ruda de-a unui edil se prezinta la ei.
Managerul "angajeaza pe cine vrea el", CONFORM spuselor sale si ameninta cu procesul pe oricine il ia la rost, ca ii strici "prestigiul" fosei septice in care si-a adunat rudele fara liceu si prietenii analfabeti.

!!!DE EVITAT CU ORICE PRET!!!
Ilade claudiu
Ilade claudiu4 ani în urmă
Foarte proasta organizare. Doamnele de la receptie nu spun ce acte trebuie sa ai cand vi
la consultatie. Toti pacientii sunt programati la 12 si apoi primesti bilet de ordine. Pe urma stai afara pana iti vine randul.
Luiza Antoneta Ciobanu
Luiza Antoneta Ciobanu2 ani în urmă
Bună ziua, săptămâna trecută, mama mea a avut o experienta ne plăcută la aceasta, clinica. Și-a făcut o programare pentru interne, și pentru cardiolog. Prima programare a fost la interne, și ce sa vezi, după ce plătești mai ești și tratat ca la colțul străzi. S-a țipăt la ea nu-i dădea voie sa pună nici o întrebare și 20 minute a trimis-o la plimbare. Normal ca a doua programare nu a mai mers.Aveti grija de banii voștri. Sunt mii de clinici care știe să-și aprecieze clienții.
Cornelia Topcea
Cornelia Topcea2 ani în urmă
Cu parere de rau dar domnisoara /doamna care lucreaza la Recepție lasa de dorit !! Pentru orce informatie care am incercat sa cer mi sa răspuns fugitiv sau pe un ton de superioritate!! Fara prea multe explication mi sa trantit receptorul in nas. Ar putea fii mai dragute si mai amabile!! Find de datoria lor sa raspunde la intrabati sau la cerintele clientului! In contextul in care suntem la ora actuala si fara sa fiu nevoieta sa stai la rând pentru informati si tarif Daca sunt prea solicitate fetele de la Recepție Atunci rog ca menagerul sa ia in considerate angajarea altei persoane si sa ofere servici de calitate . (Asa cum este si specificat in situl lor oficiale de pe net ) Aceasta in contextul in care platesc suma întreaga de set de analize fara trimitere de la medic de familie!!
Andrey Razvan
Andrey Razvan2 ani în urmă
Nu merită nici măcar o stea această clinică. Te programează, nu respectă programările (nu sunt organizați deloc), de multe ori doctorii pleacă înainte de a termina programul, sau sunt zile când nici măcar nu vin. Am prins când au stat peste 50 de oameni la rând, pentru 4-5 ore, ca spre final cei de acolo să închidă ușa în nas și să nu răspundă până când am început să fac sesizări. NU RECOMAND
Locații recomandate