/Dambovita/Psihiatru

Hymaro Clinique

Strada Poet Grigore Alexandrescu 11, Târgoviște 137395, România

Hymaro Clinique
Psihiatru
2.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFG4+VJ Târgoviște, România
+40 374 903 000
hymarco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Izabela S.
Izabela S.3 ani în urmă
Clinica Hymarco NU respectă normele impuse de Guvern privind starea de urgență în pandemie. De asemenea, nu se respectă ora programărilor.

Deși sunt numeroase mesaje despre igiena și distanțarea socială postate pe ușile cabinetelor, există o lipsă cruntă de organizare și veți găsi aici peste 20 de pacienți, care la îndemnul asistentelor vin să aștepte intr-un spațiu de doar 2 m! Toți cei care vin cu fișe medicale sunt înghesuiți în cabinete, dupa care, pacienții sensibili cu afecțiuni ORL sunt invitați în acelaș cabinet deși spațiul nu a fost desinfectat și nici aerisit dupa vizita celorlalți 20 de oameni care au intrat simultan!

Sunt absolut oripilată de maniera în care sunt tratați aici pacienții care vă vorbesc cu stimă și vă achită serviciile în sistem privat.

Stimabile director al clinicii Hymarco Târgoviște, luati măsuri înainte de a risca sa primiți și vizitele DSP ului pentru constatarea celor mai sus menționate.

Pe langă nepăsarea întâlnită la intrarea în clinică, am avut și neplăcuta experiența de a avea o consultație ORL cu doamna doctor BUTA Frantina:

- consultația a fost una extrem de grăbită (2 minute de neprofesionalism în care dr. Buta a avut și o conversație telefonică personală, ignorându-și pacientul și neavând bunul simț de a se scuza pentru aceasta abatere de la etica muncii, aruncând zgomotos ustensilele folosite, certând în loc să explice unde este problema medicală);

- limbajul doamnei doctor BUTA a fost unul total neadecvat (întrebările mele referitoare la diagnostic și opțiuni de tratament au fost complet ignorate, pe un ton infatuat adresându-mi-se această frază ce denotă lipsa de respect față de interlocutor "ohoo domnișoară vă trebuiesc ani de medicină ca să întelegeți");

-tratamentul a fost scris în grabă pe o rețetă de tip "pomelnic" de medicamente care nu a fost însoțit de nici măcar o explicație;

- toate acestea au avut loc in 120 de secunde și deși am cerut mai multe explicații, domnisoara asistenta poftise deja un alt pacient în cabinet, ignorând o regulă fundamentală: consultația trebuie să fie PRIVATĂ. În acest moment am constatat că trebuie să părasesc cabinetul și să consider că sunt pierduți inutil cei 300 lei achitați pentru acest tir de umilință in anul 2021 intr-un cabinet medical privat din Târgoviște.

Către Managementul acestei clinici: dacă doriți să luati această recenzie ca pe o critică constructivă și să vă raliați la standardul unei țări civilizate, începeți prin a respecta regulile de igienă și a face training de customer service de la recepție până la medici. Încheiați colaborări doar cu medici pasionați care respectă jurământul lui Hippocrate și care să vă facă cinste. Împuneți niște reguli de bun simț echipei dumneavostră şi alocați programărilor mai mult de 2 minute ca să justificați suma pe care o impuneți pacienților dumneavostră.
Încercați să menționați și echipei IT/Marketing să vă scrie corect numele brand ului, articolele cât și prețurile practicate atât pe pagina de Google Business cât și pe website.

Către doamna doctor Buta Frantina: în timpul orelor de program vă sugerez să oferiți mai mult profesionalism și empatie, doar asa puteți să obțineți respectul pacienților dumneavostră. De asemenea, evitați vă rog expresii de genul "ohoo, va trebuiesc ani de studii în medicină" în loc de explicații medicale şi un tratament adecvat. Intr-adevăr, unii dintre noi nu am studiat medicina dar avem pregătire în alte domenii care ne permit foarte ușor să vă acționăm în instanță pentru malpraxis.

Către cei care au avut rabdarea de a citi această recenzie: nu vă recomand o vizită aici pentru motive lesne de înțeles. Dacă vă permiteți servicii medicale private, optați pentru un mediu profesionist, aici nu îl veți găsi. Eu mi-am dorit să susțin o clinică locală dar nu voi mai repeta greșeala.
Alexandru Milea
Alexandru Milea4 ani în urmă
Am fost la D-l doctor Mihail Abramescu. Toata lauda pentru interesul dat. Analizele facute au vizat tot spectru posibilelor cauze ale starii proaste pe care o am. Sper ca la consultul din 17.02. sa se fi lichidat toate cauzele proastei functionari a sistemului gastrointestinal. Toata stima pentru D-l doctor.
Adelina Nedelcu
Adelina Nedelcu4 ani în urmă
Servicii ff proaste!!!Sunt foarte dezamagita...după ce mi-am făcut o programare vineri pentru luni la o ecografie 4D și m-am prezentat la ora stabilită,mi s-a spus la Recepție (o domnișoara foarte indignata) ca am fost sunată sa mi se comunice ca programarea mi-a fost anulată,in condițiile in care nu m-au sunat.Am cerut explicații și mi s-a spus ca doamna doctor care trebuia sa ma vadă este in concediu,dar când m-au programat nu știau ca doamna doctor are CO????
Total Building Solutions
Total Building Solutions5 ani în urmă
Am venit aici pentru o fișă medicală și am
am avut o experiență neplăcută din cauza irespectului cu care ne tratau, timpul pierdut cu orele pe la uși să intri de la ORL la Oflatmologie și tot așa. Doamna doctor de la cabinetul ORL după ce că a întârziat la program și ne-a ținut la ușă 42 de minute in jur de 35 de persoane , ne-a vorbit si servit cu o nesimțire de necrezut. O CLINICĂ CARE NU O RECOMAND NICI 1% !!! NIȘTE OAMENI DE NIMIC !!!
Daniela Neagu
Daniela Neagu5 ani în urmă
Nu mi s-au părut niște doctori profesionaliști,habar n-au sa dea o rețeta valida din care cu adevărat sa îți treacă problema! La ginecologie va spun sincer ca m-am dus cu o problema și am respectat rețeta respectiva și nici măcar nu s-a ameliorat problema. Foarte scump pentru nimic . Nu recomand aceasta clinica
Daniel Anca (Principal)
Daniel Anca (Principal)5 ani în urmă
Daca vrei sa mergi la un cabinet privat, gandindu-te ca vrei sa fii tratat mai bine si cu respect, nu mergeti la Hymarco, cel putin nu la dermatologie. In viata mea nu am fost mai umilit de vreun doctor. Mergeti oriunde, nu la doctorul Pohoata.
Bianca Udroiu
Bianca Udroiu2 ani în urmă
Experiența jalnică ! Domnul Doctor Pohoață s-a purtat foarte urat,mai ales când a auzit că aveam bilet de trimitere.
Rizea George
Rizea George2 ani în urmă
Nu recomand, din perspectiva politetii inexistente a medicilor, a conceptiei ca te aflii pe mosia lor desi le platesti serviciile, experienta mea personala a fost extrem de neplacuta. Incercati altceva.
Locații recomandate