/Bucuresti/Psihiatru

MEDIjobs Romania

26, Bulevardul Carol I Etaj 2, București 020912, România

MEDIjobs Romania
Psihiatru
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P3+CV București, România
+40 749 099 291
medijobs.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Hera
Raluca Hera2 ani în urmă
Servicii mediocre si scumpe. In ansamblu, neprofesionisti.
Vladu mihaela
Vladu mihaela4 ani în urmă
Simona Dragne
Simona Dragne5 ani în urmă
Amabilitate si seriozitate 100%. Recomand cu caldura!!! Foarte orientati pe nevoile candidatului.
Mihaela Nedelcu
Mihaela Nedelcu2 ani în urmă
Buna ziua! As dori sa impartasesc cu voi experienta mea deosebita cu agentia de recrutare in domeniul medical, Medijobs. In primul rand, am aflat de ei prin intermediul unei reclame pe Facebook, chiar in preajma examenului de specialitate. Am decis sa-mi deschid un cont pe platforma lor si la scurt timp au inceput sa curga ofertele si notificarile legate de procesul de angajare, drepturile angajatilor, negocierea salariului, dar si de eventualele obstacole care pot aparea de-a lungul carierei si cum pot fi acestea gestionate. In momentul in care am decis sa raspund primelor oferte, am fost ajutata sa aleg oferta cea mai buna pentru mine, in functie de asteptarile personale. In acest sens, am primit sugestii, informatii utile, sfaturi, care m-au condus in final la obtinerea jobului mult visat. Personal ma declar extrem de multumita si incantata de colaborarea cu ei si ii recomand cu caldura, tinerilor specialisti si nu numai, ca fiind mai mult decat o agentie de recrutare, un partener de incredere de-a lungul carierei. Multumesc Medijobs, sunteti cei mai buni! Succes celor aflati in cautarea locului de munca mult visat! Toate cele bune!
Nedelcu Mihaela,
Medic Specialist Psihiatrie
Mihaela Dabija
Mihaela Dabija2 ani în urmă
Parteneriatul cu consultantii MEDIjobs ne ajuta sa ne crestem resursele si sa eficientizam activitatea de recrutare si selectie de personal medical pentru posturile vacante. Consultantii raspund cu proptitudine solicitarilor noastre, sunt receptivi la feed-back-ul nostru si ne ofera candidati "angajabili", adica aceia care intrunesc experienta si calitatile necesare ocuparii posturilor. Ne bazam de asemenea pe informatiile oferite cu privire la piata fortei de munca in orasele in care avem nevoie de oameni pregatiti profesional.
Ne bucura colaborarea cu consultantii MEDIJobs!
Cristina irimie
Cristina irimie2 ani în urmă
Multumesc mult echipei Medijobs si, in special dnei Stefania, pentru sprijinul acordat in gasirea unui post, intr-o clinica de top!
Andrei Grigore
Andrei Grigore2 ani în urmă
O experienta foarte placuta! Va multumesc pentru ajutorul oferit in cautarea unui noi loc de munca!
George Peltecu
George Peltecu2 ani în urmă
Am recrutat trei persoane in ultimele 6 luni prin intermediul Medijobs si experienta a fost de fiecare data pozitiva, atat dpdv customer service cat si ca baza de selectie si calitate a candidatilor trimisi.

In trecut am intampinat mari dificultati in a recruta personal medical, in special asistente si personal calificat pentru receptie, insa Medijobs a facilitat considerabil acest proces, marind baza de selectie a candidatiolor si scurtand semnificativ timpul de recrutare.
Locații recomandate