/Bucuresti/Psihiatru

Fundația Doctor Victor Babeș Centrul de Diagnostic și Tratament

Șoseaua Mihai Bravu 281, București 030303, România

Fundația Doctor Victor Babeș Centrul de Diagnostic și Tratament
Psihiatru
3.4
167 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4HQ+5J București, România
+40 21 317 9503
cdt-babes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–14
Duminică: 7–12
Scrie o recenzie
Mihai Dumitrescu
Mihai Dumitrescu2 ani în urmă
Cel puțin dacă te duci la medic pe banii tăi, încetează să mai fii românul clasic, cu capul plecat în fața acestor dumnezei care sunt medicii în societatea noastră! Altfel, o să plutim în mizerie pentru tot restul istoriei. Nu le permiteți să facă ce îi taie capul, aveți drepturi.
Ca să detaliez, ajuns civilizat cu 10 minute înainte de ora programării, sesizez mai multe persoane așteptând în zona cabinetului (Gastro, pentru conformitate). Mă întorc la recepție și întreb dacă sunt mai mulți pacienți programați simultan, din vreo eroare. Mi se spune că nu, așa că revin, crezând că poate ceilalți așteaptă la alte cabinete. După 20 de minute iese pacientul care era în cabinet, evident era rândul meu. De unde? Buluc la ușă trei oameni. Doamna doctor, sesizând că dau să plec indignat, mă strigă și îmi spune că o bagă întâi "pe doamna cu vezica", și apoi mă ia pe mine. Ăsta e comportamentul medicului român, îl recunoașteți cred..
Am revenit la recepție, mi-am luat banii înapoi și am plecat. Prefer să mor decât să mai las de la mine, pe banii mei. Eu îmi respect clienții, am aceeași pretenție de la oricine. Faceți la fel sau asumați-vă umilința!
Bergjager
Bergjager2 ani în urmă
Sistemul medical romanesc, este in colaps! Eliminati coruptia din acest sistem, altfel, vom avea repetenti care nu inteleg nimic pe post de doctori! Am facut o urocultura la Victor Babes, sectia pompoasa ''cu plata''. Mi-au gasit un microorganism caruia i-au facut antibiograma cu 4(patru) antibiotice dintre care unul nu exista pe piata de zeci de ani. Sun laboratorul si vorbesc cu dr responsabil ce a efectuat antibiograma. O intreb: De ce numai la 4 antibiotice si, de ce la un antibiotic care nu mai exista pe piata? Raspunsul repetentei: Toate laboratoarele fac numai la 4 antibiotice ''conform protocoalelor europene''( ce minciuna) si referitor la antibioticul care nu se mai gaseste, ce credeti ca mi-a spus? ''Exista, dar sub forma de ...ovule..noi cand facem antibiograma, ne gandim si la doamne''...😂 Repetentii astia, ne distrug sanatatea! Scoateti aceste rebuturi din sistemul medical!
Marilena Ionescu
Marilena Ionescu2 ani în urmă
Medici exceptionali, extrem de bine pregatiti, binevoitori si empatici, personal amabil, se respecta ora programarii si regulile de igiena, am numai cuvinte de lauda...
Octavian Tudoroiu
Octavian Tudoroiu2 ani în urmă
Această recenzie se adresează strict imaginii imobilului și nu serviciilor medicale prestate. Totul este curat, ordonat și arată foarte bine. Parcă a fost construit ieri. Holuri curate, oameni care așteaptă în liniște pe scaun, laboratoare impecabile. Se respectă cu strictețe toate cerințele sanitare în vederea combaterii covid 19.
Emilia Voicu
Emilia Voicu2 ani în urmă
Suntem f.multumiti de prestatia dlui dr.Varsandan Radu Ioan- Urologie.
Este un f bun profesionist, care in cadrul consultatiei iti face si ecografia pt stabilirea corecta a diagnosticului(daca este cazul) , plus tratamentul de specialitate.Fam.E.Voicu.
Mariana Frangulea
Mariana Frangulea2 ani în urmă
Nu recomand pentru radiografii. Interpretarea o primiti dupa 3-4 zile, parafata cu o poza de parafa, fara semnatura. Radiografiile sunt executate de catre un asistent, care in cazul nostru a folosit " un regim de raze necorespunzator " asa cum scrie in raportul scris nu stiu de cine care nici macar nu a avut bunul simt sa corecteze editarea, ceea ce mi spune ca probabil avea alte treburu mai importante de facut.
Nu recomand osteodensitometrie. Am facut sesizare , nu mi s a radpuns. Si au luat banii, ce le mai pasa
GICA PANDA
GICA PANDA2 ani în urmă
O clinica moderna (cel putin Ambulatoriul unde am facut cea de-a 3-a consultatie la domnul dr. Gherlan George!) cu personal competent si profesionist…recomand cu toata ființa!
Marius istrate
Marius istrate2 ani în urmă
Am efectuat o consultatie contracost la sectia dermatologie la d-na profesor doctor Georgescu Simona Roxana si nu contest solutia oferita sau actul medical in sine, presupunand ca niciun medic nu este obligat sa manifeste compasiune pentru afectiunea oricat de minora a pacientului pe care il are in fata. Am avut insa inclusa in tarif si o lectie nesolicitata despre viață, anatomie si drepturile medicilor in fata presiunii pe care o reprezinta sperantele cu care pacientii se adreseaza lor. Mi-a vorbit despre limitele stiintei si actului medical si nu am fost sigur daca iau parte la o consultatie, prelegere sau asist la o scena din conflictul personal cu pacientul. Sau poate ca bunavoința are un preț separat.
Am plecat de la catedra cu tentatia de a reflecta la raspunderea pacientilor asupra starii sistemului medical din tara. Absurd, arogant, nu recomand!
Exista si medici altfel!
Locații recomandate