/Bucuresti/Psihiatru

Clinica Color Mind

Strada Ciprian Porumbescu Nr. 10, București, România

Clinica Color Mind
Psihiatru
4.5
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32V+WR București, România
+40 21 313 2514
color-mind.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ramona Obreja
Ramona Obreja2 ani în urmă
Ii recomand cu mare drag pe cei de la Color mind! Sunt recunoscatoare pentru tot ce fac pentru mine si ce au facut de la inceputul terapiei! Ma bucur mult ca am ales aceasta clinica in contextul situatiei mele si ca au putut sa ma asculte si sa ma ajute sa imi pune ordine in ganduri.
Alexa Dan
Alexa Dan2 ani în urmă
Multumesc echipei Color Mind!
Tassilo Primo
Tassilo Primo2 ani în urmă
E probabil printre putinele din clinicile private sau de stat unde programarile se respecta intocmai, unde doctorii te primesc si te ajuta ca intr o mare familie. Au si ei un minus pt ca in anumite programe nu mai au loc, clinica neputand face fata cererilor. Dar este in dezvoltare si chiar daca nu sunt locuri si poate parea scump costul tratamentelor rezultatele sunt pozitive dar aici contribuie mult si vointa pacientului de a se vindeca indiferent ca are un atac de panica, o depresie sau un viciu ( jocuri de noroc, alcool sau alte dependente) mai nou e in dezvoltare si programe pt copii. Eu unu am respect enorm.
Laura Macovei
Laura Macovei3 ani în urmă
Psihologul meu a fost foarte dedicat si empatic cu mine si s-a comportat ca un profesionist. I-am prezentat problemele mele, acesta a ascultat atent si impreuna cu el am inceput sa lucram la acestea. Cu timpul am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine si sa progresez
Adi Alx
Adi Alx3 ani în urmă
Oameni care se dedica cu totul unu pacient. M au ajutat enorm. Char sunt niste experti in domeniu. Inca odata va multumesc pentru munca enorma depusa.
Sebastian Georgescu
Sebastian Georgescu3 ani în urmă
Din prima clipa mi-am dat seama ca acesta este locul potrivit rezolvarii multor aspecte la care lucram de mult.Multumesc pentru ajutor!
Tele Lele
Tele Lele4 ani în urmă
Am beneficiat de o echipa de profesionisti minunata! Oameni care m-au vazut, m-au ascultat si au tinut cont de intreg contextul conditiei mele inainte de a-mi propune o varianta de tratament! Multumesc! :)
Maria Blue
Maria Blue2 ani în urmă
Venind aici pentru probleme cu anixetate si despresie nu am simtit ca cei de la aceasta clinica considera acest lucru cand vorbeau cu mine, intr-un fel simt ca oamenii de aici nu sunt destul de delicati cu oamenii care au nevoie de ajutor (mai ales femeile de la receptie cele care rapsund la telefon, par obosite si plictisite si scarbite de faptul ca trebuie sa raspunda la telefon). Pentru probleme grave este o clinica ok, pentru ca va vor ajuta cu tratament, pe partea de terapie am simtit ca eu am condus conversatia de fiecare data si nu cred ca este pentru mine aceasta clinica, am nevoie de oameni delicati care iau in cosiderare faptul ca aici vin oamenii la capatul puterilor care au nevoie de suport si trebuie sa le vorbesti frumos si sa ii susti, per total recomand daca ai nevoie de tratament medicamentos dar nu recomanda aceasta clinica pe termen lung. Eu personal o sa caut alta clinica.
Locații recomandate