/Bucuresti/Psihiatru

Standard Med - Medicina Muncii, Fisa Aptitudine

Bulevardul Carol I nr. 45, Parter, București 020914, România

Standard Med - Medicina Muncii, Fisa Aptitudine
Psihiatru
3.9
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P6+WG București, România
+40 722 435 435
standardmed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 9–17
Joi: 10–19
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Eugen
Dan Eugen2 ani în urmă
Am fost pentru fisa auto, a durat 25 minute . Super!👍
Paul Balanescu
Paul Balanescu2 ani în urmă
Personal amabil. Se păstrează distanțarea si sunt foarte organizați. Multumesc.
George Paraschiv
George Paraschiv2 ani în urmă
Ieri 11.05.2021 am avut programare la orele 14.30. Exact la acea ora am fost preluat si ajutat de 3 asistente m-am prezentat la toate cabinetele de specialitate unde am fost consultat profesionist Nici nu stiu cum se transfera fisa mea, parca era magie. In 45 de minute am efectuat examenul si am primit fisa completata. Rar asa organizare, profesionalism si amabilitate. Mult succes.
AL Abu
AL Abu2 ani în urmă
Extrem de mulțumit de experienta avută. Totul este bine organizat, medicii și tot personalul foarte amabili, atmosfera plăcută. Recomand cu căldură oricui.
Florin Radulescu
Florin Radulescu2 ani în urmă
Pierdere de timp si de bani!
M-am prezentat cu adeverință de la medicul de familie ca sunt apt si s-a trezit una dintre angajate sa ma trimita sa mai fac niste analize in plus..Bineinteles ca nu mi-au restituit banii platiti pentru vizita de 2 minute maxim pe la ceilalti angajati/dr.
MacRatusca
MacRatusca2 ani în urmă
Fisa auto obtinuta in timp record. Servicii impecabile. Am facut progamare la telefon. Se pastreaza distanta. Nu intra nimeni fara masca sau fara sa se dea cu dezinfectant. Multumesc. Recomand
Elisabeta Dumitru
Elisabeta Dumitru2 ani în urmă
Am luat de pe internet adresa Standard Med unitate acreditata pentru fisa medicala necesara schimbarii permisului auto si am ramas foarte frumos impresionata de aceasta locatie .Prin telefon mi s-a explicat ca trebuie sa am de la medicul de familie o fisa medicala si dupa ce am obtinut-o am sunat din nou si mi-au facut o programare la un termen scurt .Ora la care am fost programata s-a respectat ,si la aceasta locatie sant cabinete cu medici pentru toate avizele de care ai nevoie ,nu trebuie sa mai mergi in alta parte .Taxa este de 145 lei .Este curat ,civilizat,se respecta toate regulile de distantare .Felicitari tuturor
Sterpu Mihai
Sterpu Mihai2 ani în urmă
punctuali
Locații recomandate