/Brasov/Psihiatru

RMN - Diagnostica II Ambulator Brașov II CENTRU RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA

Strada Hermann Oberth 8, Brașov 500331, România

RMN - Diagnostica II Ambulator Brașov II CENTRU RADIOLOGIE - IMAGISTICA MEDICALA
Psihiatru
3.8
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVH+38 Brașov, România
+40 368 005 773
rmn-diagnostica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Magda
Magda2 ani în urmă
Jalnică experiență! VĂ PIERD DOCUMENTELE, ba mai mult, le expediază prin țară, așadar aveți grijă ce acte lăsați la ei!
Tatăl meu a avut o programare la CT acum o săptămână și jumătate. Doamna tehnician a preluat un rezultat din 2019 de la un alt tip de CT și ne-a asigurat că în plicul cu rezultatele vom regăsi și acest document. Mare ne-a fost mirarea când am desfăcut plicul și am constatat că documentul atașat rezultatului nicidecum nu era al nostru, ci al unei doamne pe care nu o cunoaștem. Documentul tatălui meu de la CT-ul din 2019 NU era în plic. Am sunat de urgență, și cu toate că mă încardram în programului lor de activitate, a intrat robotul, iar după 2 propoziții s-a și închis.
Am sunat luni să fac reclamație. După ce m-au asigurat că documentul PIERDUT DE EI trebuie să fie la ei, nu are cum să fie în altă parte, mi-au spus că mă vor contacta. Astăzi este a 4-a zi după reclamație și încă nu m-a contactat nimeni. Dacă sun, mă pun în așteptare zeci de minute, iar numărul de mobil de pe care am fost apelată pare deconectat. O să îi reclam peste tot unde va fi posibil!! Așa iresponsabilitate nu am mai întălnit!
Dragă clinică RMN, vă bateți joc de încrederea pe care v-o acordăm în momentul în care apelăm la serviciile clinicii voastre – am putea opta pentru oricare altă clinică! Vă bateți joc de timpul nostru, de actele și datele cu caracter personal ale pacienților! Dar ce așteptări să avem de la această clinică, dacă pentru ei GDPR înseamnă cookies și nimic mai mult? Reiese din site-ul lor!
Totodată, înțeleg că cei angajați la recepție nu sunt academicieni, dar să introduci două documente pe care să apară același nume, nu este chiar așa de greu!
SĂ VĂ FIE RUȘINE! Zero stele aș fi dat, dacă se putea. Pentru lipsa de respect față de pacient, pentru inexistența atenției la detalii, precum și nerespectarea cuvântului dat!
Ionuț Geană
Ionuț Geană2 ani în urmă
Din nefericire, nu se pot da zero stele. Aveam nevoie de o programare mai pe după-amiază/seară (din motive de... muncă), văd pe docbook că erau mai multe intervale disponibile. Îmi zic să sun, ca să nu mai dea ei comision la docbook (prost tot eu). Stau 6:30 până ridică cineva receptorul, zic vreau o programare la ora h, răspuns: nu se poate, trebuie să veniți în ordine, noi nu facem programări decât așa, ca să nu stea doctorii să vă aștepte... Îi spun: dar pe docbook sunt disponibile mai multe sloturi, dacă fac acolo rezervare, mi-o anulați? Răspuns: da, desigur. Halucinat, îi urez la revedere.
Îmi pare rău, pentru că avusesem la clinica RMN Diagnostica din Sibiu o experiență absolut plăcută, dar renumele pare-se că n-a trecut munții. Și-mi pare rău și că nu mai ajung la o doamnă doctor care era, altfel, recomandată din toate părțile.
Cristina avram
Cristina avram2 ani în urmă
Am fost pentru prima data la RMN Diagnostica ( dupa un dr care este la ei) si va fi si ultima. Daca aveti investigatii de facut ....mergeti in alta parte.
Pe langa faptul ca exista o taxa de "triaj" ( ti se da o masca noua si o pereche de protectii de plastic pt pantofi) de 10 ron ( pe care nici o alta clinica privata nu o percepe) si daca refuzi sa o platesti,nu te inregistreaza sa intri la programare , eram ff multi pacienti intr-o incapere mica ( atunci nu mai contau preventiile antiCovid), atitudinea personalului de la Receptie lasa de dorit.
O doamna bruneta,cu ochelari care inregistra pacientii tipa la o saraca dna mai in varsta care nu-si stia nr de telefon pe de rost , "ca daca nu va ajuta memoria si nu stiti nr de telefon, sa vi-l notati pe o hartie, ca nu am timp sa astept acum dupa dvs ca sa va gasiti nr de telefon".
Atitudine de clinica / spital de stat, cu preturi de privat.
Oamenii in varsta care veneau cu bilete de trimitere ...trebuiau sa plateasca "taxa de triaj".RUSINE!
Poti sa o introduci de 10 ori in pretul unei consultatii, ca nu vom zice nimic dar asa sa ceri "pe fata" - RUSINE.
Sunt pacienta Regina Maria si asa voi ramane - au preturi mai mari dar servicii de nota 100.
Claudia D
Claudia D2 ani în urmă
Ultima vizita mi-a lasat un gust amar. Nu stiu de cand se procedeaza asa (din review-uri, pare ca de cel putin un an) dar percep taxa de intrarere de 10 lei pentru o masca de 10 bani si niste 'obele' din plastic. Tarifele sunt suficient de mari, ex. 250 lei ecografie. Nu stiu cine e managerul/proprietarul clinicii, dar ar trebui sa aiba putina empatie, ca nu avem toti salariile din domeniul medical. Rusine!!
Mihaela Vrabie
Mihaela Vrabie2 ani în urmă
Îngrozitor! Nu am crezut ca pot întâlni asa ceva intr-o clinica privată..atitudine și comportament total neadecvat începând cu domnisoara de la recepție și terminând cu cadrul medical
Sa percepi taxa de 10 lei pentru o masca de 1,5 lei și o protecție deja folosita ptr incalminte este un ABUZ
Cu siguranță nu voi recomanda aceasta clinica nimănui
Dragos Zosin
Dragos Zosin2 ani în urmă
Rușine! Îți cer să-ți schimbi masca și să plătești o mască noua și pungi pentru papuci. 10 lei pentru 2 pungi și o mască mi se pare exagerat. Momentan singura clinica in care am văzut taxa aceasta. De fapt singurul loc. Sper sa nu va ia lumea exemplul.
Ioana G
Ioana G2 ani în urmă
Foarte mulțumită!
Personal tanar amabil și implicat, incepând cu domnișoara de la triaj care ajuta clienții sa îs pună papucii de unica folosința. Personalul de la recepție foarte drăguț, chiar ne-a ajutat! Ce mi a plăcut foarte mult este faptul ca sunt cu adevărat o echipa, Chiar sunt implicați în rezolvarea problemelor pacienților.
Bianca Milea
Bianca Milea2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea și cu toată sinceritatea la dr. kinetoterapeut Carla Rădulescu. După doar o lună de zile am simțit ameliorări având dureri groaznice de spate. Pe lângă asta este o persoană de nota 10 din toate punctele de vedere.
Locații recomandate