/Brasov/Psihiatru

Lord Med Clinic

Bulevardul Valea Cetății 26, Brașov 500289, România

Lord Med Clinic
Psihiatru
3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJM4+F5 Brașov, România
+40 374 025 852
lordmedclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 00–24
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Maruntelu
Daniela Maruntelu2 ani în urmă
Acum 4 ani am plombat maseau fetitei de 13 ani ,in care i_au bagat 2 stifturi nestiind decat de unul,si am ajuns acum sa_i tai obrazul copilului din cauza unei mari infectii cauzete de incompetenta unei asa numite "doctorita"....
Romeo hisom
Romeo hisom4 ani în urmă
Lipsit complet de amabilitate, ursuz. Foarte slaba comunicare cu pacientul.
Vlad Bobes
Vlad Bobes4 ani în urmă
Plaiasu Anca
Plaiasu Anca5 ani în urmă
Mitu Alina
Mitu Alina2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare asumare și încredere pe domnul doctor neurolog Adrian Nicola, un exemplu de excelență, competență, profesionalism și solemnitate. Am efectuat la dumnealui un Doppler cerebral si consult. Sunt profund recunoscătoare si ii multumesc pentru inaltul standard si calitate a medicinei pe care o practica. Avocat Mitu Alina.
Sinica Steclaru
Sinica Steclaru2 ani în urmă
Se lucrează superficial la prețuri mari. Am fost la medicul stomatolog Mureșan Paula, am plătit pt o măsea 400 lei tratament și plomba, măsea care după 2 luni a început să mă doară. Plombe ce mi-a pus au început să sară la câteva luni după ce au fost puse (200 lei o plomba). Nu recomand!!!
Miha miha
Miha miha2 ani în urmă
Nu vã recomand sã apelati la serviciile dr.Nicola, neurologie. In schimbul unor consultatii extrem de costisitoare veti fi tratati cu scarba si pe un ton rastit, fara prea multe explicatii, asa cum mi s-a intamplat mie si mamei mele de 82 de ani care ulterior a avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza socului suferit. De asemenea, tratamentul administrat in urma cu cateva luni de catre acest medic i-a fost gresit si starea ei de sanatate s-a deteriorat. Oare asa se trateaza bolnavii care au nevoie de atentie si rabdare? Poate ar fi bine sa nu mai investim in cabinete private crezand ca vom fi tratati mai bine, si sa acordam mai multa incredere medicilor din sistemul de sanatate de stat.
Nicu Lascar
Nicu Lascar2 ani în urmă
Comunicare deficitara agresiva ,tratateaza pacientul cu aroganta.
Locații recomandate