/Bihor/Psihiatru

Spitalul de Neurologie și Psihiatrie

Strada Louis Pasteur 24, Oradea, România

Spitalul de Neurologie și Psihiatrie
Psihiatru
2.4
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W7V+JP Oradea, România
+40 259 409 696
scmo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andreea Pop
Andreea Pop2 ani în urmă
Cea mai oribila experienta pe care am trait-o in viata mea. Cele mai detestabile si oribile persoane. Data de 11 ianuarie am fost pentru a semna o fisa de externare a unei prietene. M-au tratat ca pe un gunoi si mi-au ras in fata atat mie cat si pacientei. 24 de ore au tinut-o fara apa sau mancare pentru an amarat de test covid. M-au dat afara din cladire, spunand ca nu pot sa semnez foaia, chiar daca ei m-au chemat sa o semnez. Fetele lor detestabile si pline de amuzament pe suferinta pacientei nu o sa o uit niciodata. Sper ca cineva sa se sesizeze in legatura cu acele animale, ca nu se pot numi oameni, doctori nici atat!
MentoXan
MentoXan2 ani în urmă
Jenant ! Să dai unui pacient, internat pentru Clostridium, cu regim alimentar strict...ficăței sotați cu ceapă!!???!! Bă sunteți "duși" de tot?!!! Pachetele ajung la pacienți doar dacă plătești, de ce le mai primiți dacă ajung la pacient dupã 6 ore sau a doua zi ?
Stardust Stardust
Stardust Stardust3 ani în urmă
Nu recomand acest spital, decât dacă mergi la sigur cu medicul. Se dau doze de adormit elefanți, chiar și fără sa aibă omu acel diagnostic ți se da,asa cream clienți, dacă nu-i avem. Dacă cumva mai reziști și întraznesti sa invii un pic, îți mai dau sa fie siguri că-ți sar neuronii din cap. Pacientul nu poate ieși în curte la biserica(pe vremuri fără covid) îmbrăcat frumos (ca e nebun și nebunii ies doar în halat!!)
Diagnostic total greșit, și deci din păcate și medicația la fel, am pierdut 1 an din viata o familie întreaga. Medicii sunt prea mândri ca să colaboreze între ei, sa se consulte pentru o parere in favoarea bietului pacient. Fiecare doar cu pacienții lui.Nu se tine cont ca pot fi reacții adverse, în oameni bătrâni, acatisia de neuroleptice, etc, ți se ridica doza în loc sa ți se coboare,asa dacă vorbești prostii ca delirezi, perfect ești bipolar, și ți se da, atâta cât nu poți duce.
Romania Review
Romania Review4 ani în urmă
Este pacat ca nu se catalogheaza toate erorile medicale, toate diagnosticele puse eronat, toate interpretarile gresite ale unor analize, toate retetele ce nu au legatura cu boala si care contin medicamente recomandate din cu totul alte motive, iar pacientii sa aiba acces la aceste date. Ar fi interesant sa vedem daca un medic nu reuseste, in mod repetat, sa-si dea seama ca este vorba de un atac vascular cerebral si sa piarda ore pretioase sau chiar zile, in care efectele sa devina ireversibile. Ar fi interesant sa vedem ca exista si medici dedicati, pasionati, interesati nu doar de bani, ci dornici sa invete continu si sa se specializeze pana la un nivel la care sa aiba constiinta impacata ca au facut tot ce este posibil...
Letitia Kadlec
Letitia Kadlec5 ani în urmă
Suntem din Baia Mare. Soțul meu a fost internat de urgenta la dr. Jurcau Anamaria. Fără mita a fost tratat perfect de întreg personalul. Mii de mulțumiri. Medicii nu mai sunt ca în trecut. Deosebit de profesioniștii întreg personalul. Mulțumirii .
Diana Sime
Diana Sime6 ani în urmă
Personalul este sub orice critica, lipsa de comunicare si dezinteres total pentru pacienti. Pe bunica noastra au tinut-o sedata ca sa nu se ocupe de ea. Personalul ce trebuia sa se ocupe cu hranire si ajutor( pentru ca era in imposibilitatea sa se miste si sa faca lucruri de una singura) se comportau cu dispret, de multe ori refuzandu-i-se hrana pe motiv ca nu mananca in ritmul dorit de ele. De cadrele medicale ...ce sa mai zis...exact ce am spus la inceput dezinteres si lipsa de comunicare cu apartinatorii. Gust amar...
Florina Buzas
Florina Buzas2 ani în urmă
Nici la telefon nu răspund...își bat joc de noi pe banii noștri! Rușine! Locul acestor oameni nu este in spital...și mai ales la neurologie...
Cristina Hadadi
Cristina Hadadi2 ani în urmă
Pr ce mai țineți telefonul daca nu răspunde nimeni! Fisierul =0
Locații recomandate