/Bacau/Psihiatru

Spitalul Municipal Oneşti

Strada Perchiului 1, Onești 601048, România

Spitalul Municipal Oneşti
Psihiatru
2.5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7Q37+FX Onești, România
+40 234 323 111
spitalonesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adriana Dobrescu
Adriana Dobrescu2 ani în urmă
Foarte multumita de sectia pediatrie, doctora Dragomirescu, asistenta Macovei ( ele au fost pe tura ) sunt foarte profesionale si foarte amabile. Am ajuns cu fetita mea, vreau sa specific ca nu suntem din zona, dar am fost tratate si n-i s-a explicat foarte bine ce era de facut . Felicitari ! Si sper ca celelte spitale din Romania sa ia exemplu! Multumesc!
David Alex
David Alex2 ani în urmă
Horror!!!!
Upu groaza si șoc!Personal care se "ocupa" deplorabil de pacienți!
Cea mai mare bătaie de joc,dezinteres si lipsa de profesionalism!
Vlad cimpu
Vlad cimpu2 ani în urmă
Doctorul Miron, total depasit de situatie...intri in spital pe picioarele tale si pleci in sicriu!
Asta s-a intamplat cu bunica mea, 13 zile de chin din cauza acestui doctor.
Din pacate este vorba de o viata, nu despre un obiect.
De evitat cat se poate acest Doctor Miron.
Gabriela Mogos
Gabriela Mogos4 ani în urmă
Multumesc din suflet in primul rand domnului doctor chirurg Dan Bandea pentru interventia chirurgicala avuta luna trecuta, profesionalism, incurajari, recuperare dar si intregii echipe care a fost alaturi de mine atat in sala cat si pe pe parcursul celor 2 sapt.de spitalizare, domnului doctor chirurg Lisman Gabriel pentru atentia acordata, doamnei doctor Ancuta Blejusca pentru anestezie(am avut un somn foarte usor) si incurajari, doamnelor asistente si infirmiere care lucreaza pe aceasta sectie.
Respect si putere de munca.
P.s pentru viitorii pacienti:acordati o sansa si medicilor tineri
Nicoleta Vizitiu
Nicoleta Vizitiu4 ani în urmă
Multumesc personalului prezent la urgente in ziua de 21.09.2019. Fata mea, de 15 ani s-a prezentat cu enterocolita acută si in cateva ore a plecat pe picioarele ei mult mai bine.personalul a fost foarte drăguț, empatic, profesionist! Lucrurile se schimbă în țara noastră în bine! Si doar noi, oamenii care locuiesc aici, putem face acest lucru! Multumesc din suflet!
Bodescu Simona
Bodescu Simona2 ani în urmă
Tin sa multumesc deosebit de mult Domnului Doctor Ion Sârghiuta , Medic Primar Cardiolog , Departamentul Cardiologie al Spitalului Municipal Onești „Sfântul Ierarh Dr. Luca” , Judetul Bacau , pentru ingrijirile medicale acordate mamei mele , de o Inalta Tinuta Profesionala si Morala .

Un DOMN , desavarsit din punct de vedere profesional , uman si crestin.

Nici nu stiu in ce ordine sa le asez!

Un Cardiolog de Exceptie,
o comoară, un om bun și blând, calm si răbdător , dedicat în darul care i-a fost încredințat să-l facă aici, pe pământ, pentru cei din jur , cei aflați în suferință....

Un exemplu strălucit a ceea ce înseamnă să fii unul dintre cei mai apreciaţi şi recunoscuţi Cardiologi din Romania .

Este un noroc, o mare sansa pentru mama mea aflata intr-o stare extrem de grava , ce trece prin chinuri inimaginabile si o revelație pentru mine că v-am cunoscut si că am descoperit in Dv ce Doctori de Elita are Romania !

Ma inclin , cu aleasa recunostinta , admiratie si respect fata de Dv

Simona
Arhitect
Narcisa Vlad
Narcisa Vlad2 ani în urmă
Nu știu dacă e locul potrivit pentru ceea ce vreau sa spun... În legătură cu pachetele pentru pacienți, orele între care se pot lăsa sunt nepotrivite...cei mai mulți aparținători au servici și nu pot lăsa pachetele pina în ora 15, fără a se invoi de la serviciu. Deci as propune ca orele de predare pachete sa fie între orele 14-16.Va mulțumesc!
Viorel Izabella
Viorel Izabella2 ani în urmă
Am 2 ore de când stau în fața spitalului pt un concediu medical care îl poate scrie in 2 minute.miau luat actele si doar trebuie scris.Platesc asigurare degeaba ca Rm nu au faci la privat cu bani din buzunar.ce dracu se intampla cu voi
Locații recomandate