/Maramures/Optica

Laura Optics

Bulevardul București 11, Baia Mare, România

Laura Optics
Optica
4.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH38+Q5 Baia Mare, România
+40 262 220 611
laura-optics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Osan Tudor
Osan Tudor2 ani în urmă
Doctorita sau doamna care se ocupa de consultatii e o needucata si nu are pic de respect ca sa nu mai zic de "customer service" , o nesimtita si jumatate,mi-am dus mama sa ii fac ochelari,si asteptand in hol o aud pe "domna" tipand din toti plamanii la mama,sustinand ca e "tehnica de lucru" cu pacientul,experienta oribila sper sa va manance falimentul.
Lucian Bociort
Lucian Bociort2 ani în urmă
Recomand cu încredere Laura Optics Premium!
Echipă de profesioniști, care te ajuta in căutarea unei perechi de ochelari potrivite pentru fizionomia fetei tale! In plus prețuri foarte bune!
Madalina Dobrican
Madalina Dobrican4 ani în urmă
Pacat ca nu se pot da 0 stele.
Mi-am facut consultatie+ochelari ( 2 perechi, sa am si de rezerva) la ei, in urma cu un an. M-am intors dupa cateva saptamani deoarece, inca ma durea capul si vedeam distorsionat cu ei. Dna doctor a spus ca, consultatia este corecta, ochelarii sunt buni, ceva e gresit cu mine. Am ramas cu ochelarii cumparati, fara posibilitatea de a-i folosi. Pe langa ca, mi-au luat banii degeaba, doamna doctor mi-a vorbit si foarte nepoliticos pe un ton necorespunzator si nerespectuos. Nici urma de profesionalism.
RAUL SABO
RAUL SABO4 ani în urmă
Am fost client an de zile dar nu as mai lua niciodată ochelarii de la ei . Am luat o pereche de ochelari și periodic cam la o lună jumătate îmi ieșea o lentilă din ramă,după cîteva reparati mi-au sugerat să îmi iau o surubelnita să îmi pun eu lentila la loc . NESIMȚIȚI DUPĂ PĂREREA MEA după ce dau 700 lei pe ramă și lentile pt mine nu sânt bani putini
Magda Puscas
Magda Puscas2 ani în urmă
Felicitări personalului de la Laura Optics de pe b-dul București ! Toata stima ,recomand !Mulțumesc pentru servicii !
Reka Boros
Reka Boros2 ani în urmă
Experiență oribilă, personal foarte neprietenos, nu se respectă normele de pandemie, in loc de 2 persoane erau 4 cliente inauntru, fara distanta de 2 metri indicați, am stat 15 minute la rand si nu eram băgată in seamă, se intra pe langa mine si se servea oamenii fara niciun deranj ca alți clienți stau la rand, iar după ce am specificat că stau si eu la rand am fost tratată într-un mod nepoliticos, deoarece am indraznit sa specific ca nu mi se pare corect atitudinea. Ochelarii i-am preluat murdar si plin cuzgârieturi, am revenit pentru reclamație si mi sa zis ca lentilele au fost defecte din fabricație, mi-a schimbat lentilele iar ,dar din pacate si a doua oara tot tu același probleme am preluat ochelarii. Urmeaza sa revin pentru a treia oara, sa obtin si eu produsul si calitatea inalta pentru care am platit. Din pacate, la numerele din străinătate nu raspund la telefon, am incercat de foarte multe ori sa anunt ca vreau sa revin pentru reclamație, dar fara niciun rezultat. Dezastru , nu as recomanda niciodata așa servicii.
Lavinia Zaharie
Lavinia Zaharie2 ani în urmă
Am fost zilele trecute la Laura Optics langa Canal 7 si am plecat cu o impresie foarte placuta. Domnisoara ce m-a intampinat mi-a fost foarte de ajutor, am gasit o pereche superba de ochelari de soare pentru fata mea si mi-a explicat diferentele dintre ochelarii de soare. I-am recomandat si mamei mele care si-a facut programare la consultatie iar prietena mea merge si ea zilele urmatoare sa isi cumpere ochelari de soare.
5 stele pentru amabilitate si profesionalism 🤩
Ilies Paul
Ilies Paul2 ani în urmă
Azi 28.09.2020 mi-am luat ochelarii comandati la magazinul Laura Optic Baia Mare, B-dul Bucuresti nr 11. Sunt deosebit de multumit de toate serviciile de care am beneficiat ( atentie, respect, promtitudine, calitate, pret, etc ).Multumesc personalului pentru modul in care am fost servit ! Recomand cu deosebita placere si cu incredere, oricarei persoane care isi doreste servicii de calitate !
Locații recomandate