/Vrancea/Optica

OPTICONSULT FOCSANI optica medicala

langa Paco NonStop zona BIG, Bulevardul Unirii nr. 47, Focșani 620172, România

OPTICONSULT FOCSANI optica medicala
Optica
4.9
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5VM+QV Focșani, România
+40 237 700 857
facebook.com
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps OPTICONSULT FOCSANI optica medicala
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popovici Ion
Popovici Ion162 zile în urmă
Asa cum nimeni nu isi doreste Fix de sarbatori am cautat in diverse locuri sa imi puna alt brat la ochelar ce a cedat dar nimeni nu a reusit,doar ochelari si lentile noi ,,era oferta,, apoi m-am oprit aici unde mi-au schimbat ambele brate pe loc ,fara sa ma intrebe daca rama e achizitionata de la ei sau nu mai stiu eu ce,am fost foarte multumit !
Nedea Mihaela
Nedea Mihaela315 zile în urmă
RECOMAND CU INCREDERE , AM VENIT PT RECENZII BUNE CE LE ARE ACEASTA OPTICA , SI POT CONFIRMA
Daniela Panov
Daniela Panov1 an în urmă
Empatia si profesionalismul fac diferența într-o afacere similara cu a multor operatori de pe piață. Oferte tentante , discount-uri, profesionalism si timp de execuție incredibil de scurt.
Recomand cu toata simpatia Opticonsult Focșai 🤓
Racoviteanu Veronica
Racoviteanu Veronica1 an în urmă
Servicii bune, de calitate si foarte flexibili in functie de nevoile clientului. Ne-a ajutat Vinerea inainte de Paste, cu o pereche de ochelari rupti.

Multumim.
Marius Moclea
Marius Moclea1 an în urmă
Recomand cu drag celor din Focsani si din alte judete. Eu locuiesc in Iasi, dar am facut aici mai multe perechi de ochelari.

Preturile sunt corecte iar serviciile sunt peste asteptari.

Va multumesc mult pentru amabilitate, pentru livrarea gratuita si pentru lavete.
Un serviciu excelent.
O zi super!
Marius
Naghiu ovidiu
Naghiu ovidiu2 ani în urmă
Profesionist! recomand cu incredere. Deși am o dioptrie foarte mare, domnul Ionuț a reușit sa-mi găsească rama potrivita pentru a obține cele mai subțiri lentile. Recomandările primite de la dânsul m-au lămurit sa aleg si filtru pentru calculator ( blue control). Am avut posibilitatea sa aleg intre toti producatorii de lentile de pe piata (nu conditionat doar de anumit producător cum am pățit pana sa ajung la dânsul) Sunt foarte multumit si de pret, cu mult mai mic decât ce am gasit la restul opticilor din Focșani, dar si din judet. Pana ce am dat de acest domn, imi făceam ochelarii doar prin Bucuresti. Acum nu mai sunt nevoit sa bat drumul acesta. Multumesc foarte mult! Va recomand cu drag!
Roxana Voicu
Roxana Voicu2 ani în urmă
Un bun raport preț calitate la ochelarii cu protectie la calculator. Sunt foarte mulțumită de cum am fost consiliata si de tot ce s-a întâmplat acolo (consulatatie, etc.) Recomand cu încredere! Super profesioniști.
Valentina Golea
Valentina Golea2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Deși sunt din alt oraș,în urma recenziilor pe Google, am ajuns la OptiConsult Focșani și sunt foarte fericită pentru alegerea făcută ! Profesionalismul domnului Ionuț Nedelcu ,recomandările ,amabilitatea și răbdarea dânsului în alegerea ramelor și a lentilelor pentru băiatul meu de 12 ani ,au fost peste așteptările mele ! Când ești tratat atât de frumos ,te întorci cu drag în același loc!
Locații recomandate