/Valcea/Optica

Audionova Ramnicu Valcea

Bloc 31, Tronson B, Parter, Calea lui Traian 174, Râmnicu Vâlcea 240273, România

Audionova Ramnicu Valcea
Optica
4
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4997+WH Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 730 788
audionova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Tomescu
Marius Tomescu4 ani în urmă
Sunt dezamăgit total de această societate si mai precis de fiŕma mama de la Bucuresti ! Sunt client de mulți ani și am cumparat aparate auditive pt fata de sute de milioane si permanent se strica cand un aparat cand celalalt iar costurile sunt exagerate ! 1100 lei reparația de aparat deci 500 euro total ! Mi sa intamplat f des iar raspunsul este același! Defect ! Nu recomand la nimeni această firmă si mai ales celor care nu au posibilitati financiare ! Timpul de reparație este de minim 10 zile având în vedere că trebuiesc trimise la Bucuresti unde stim bine cum se lucreaza ! Dezamăgire totală! Nici macar o stea nu merita Audionova ! Cred ca aparatele pe care ei le furnizeaza sunt de cea mai proastă calitate si cele mai mari preturi ! Rusine !
Onoleata mihai
Onoleata mihai5 ani în urmă
Personal foarte respingător! Nu au decat un singur interes: să-şi vândă produsele care nu sunt de buna calitate, iar daca se revine in locație cu orice problema, clientul este tratat cu respingere si amânat la nesfârsit. Am sa apelez la ANPC
Marian Trache
Marian Trache7 ani în urmă
Am un aparat auditiv cumparat de la Audionova si vreau sa multumesc pe aceasta cale personalului care se poarta foarte frumos cu clientii lor!
Aura Turcu
Aura Turcu2 ani în urmă
Recomand! Prețurile sunt accesibile, iar personalul este foarte drăguț! Doamna care m-a ajutat să aleg produsul dorit (doamna Idu, dacă nu greșesc numele) a fost de o amabilitate cum rar întâlnești! Recomand din toată inima!
Savu Cristina
Savu Cristina2 ani în urmă
Nu mai catalogați angajatii daca nu ii cunoașteti eu sunt pacientă de 10 ani și sunt ffffoarte mulțumită de serviciile acestei institutii cat și de personal....Nu ascultați răutătile unor oameni care nu cunosc personalul...mulțumesc personalului Audio Nova pentru toate serviciile facute.
Maria Rebeschini
Maria Rebeschini2 ani în urmă
Am cumparat un aparat de la autonomă,nu funcționează,adică are un fisier,nu se intelege nimic,a fost reparat,a fost reglat,dar nu s-a schimbat nimic.Ce ma nemulțumește este faptul că de cîte ori am fost la audionova,ni se spune că aparatul este perfect ca si cum am avea vreun interes sa umblam pe drumuri
Dragos corpodean
Dragos corpodean2 ani în urmă
Am ajuns la Audionova prin recomandari si am fost foarte multumit de servicii. Aparatul merge bine, nu am avut nicio problema cu el, iar angajatele sunt extrem de amabile si de atente cu clientul.
Dan Ceausescu
Dan Ceausescu2 ani în urmă
Am vizitat locatia lor insotind pe cineva.
Apreciez in mod deosebit modul cum esti tratat de catre cei de acolo, de mult nu am mai intalnit personal asa amabil si orientat catre client. Felicitari!
Locații recomandate