/Suceava/Optica

Optica Danilet

Bulevardul George Enescu 40, Suceava 720253, România

Optica Danilet
Optica
3.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6VQ+9C Suceava, România
+40 230 522 963
opticadanilet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sandel 10
Sandel 102 ani în urmă
Nu recomand . Mi-a facut controlul pe fuga o tanti de la receptie. In 3 minute stia ce ochelari sa imi dea...am revenit dupa ochelari....nu se potriveau deloc...ba chiar mai rau vedeam...am spus asta...si pe un ton urat am primit raspuns sa ii port asa ca ma obisnuiesc😅am mers la alt cabinet unde mi.i sa zis cu totul altceva...apoi m-am intors iar la ei...im speranta ca imi schimba lentilele prost puse...si ca primesc un control nou....iar doamna doctor (de data asta) mi-a zis pe un ton nu tocmai prietenos....de ce nu am venit mai repede ca ea si-a comandat taxi deja ....(era in timpul programului) Mi-au schimbat lentilele de gura mea si ce sa vezi. La fel de proaste si astea😅😅NU RECOMANDDDD..Vrei nu vrei...de acolo iesi cu ochelari...si daca ai curajul sa zici ca nu vezi bine cu ei...te conving ei ca tu ai o problema ..nu ochelarii😅
Liliana Agheorghicesei
Liliana Agheorghicesei2 ani în urmă
Am tot schimbat ochelarii, evident cu lentilele ultimă generație ( nimic nu este mai important decât protecția vederii) și tot timpul am primit consiliere adecvata. Când ochelarii i-am stricat.... domnul Daneleț i-a repararea gratuit.
Recomand cu toată responsabilitatea!
DUMITRASCU
DUMITRASCU5 ani în urmă
Am dat comanda marti de o pereche de ochelari cu lentile subțiate imi zice pretul de 300lei si azi ma duc sa i ridic lentilele sunt normale. Am inregistrare telefonica si mai eram cu o persoana cand am comandat.
Ca 300lei costa ochelari cu lentile normale.
SERIOS?
In ce tara traim, ne mintim sa prindem clienti?
Abigail Abigail
Abigail Abigail5 ani în urmă
Am făcut la ei consultația oftalmologica si mi-au recomandat niste ochelari care nu mi se potrivesc defel ca și dioptrii. M-am și reîntors la ei,dar mi-au spus să-i port așa, că o să mă obișnuiesc în timp. La fel a pățit și tata.. Nu recomand.
Adinusk Z
Adinusk Z7 ani în urmă
Servicii de calitate ,preț accesibil pentru oricine ,iar atunci când dorești să achiziționezi ochelarii cu lentile primești în plus toc și laveta . Ceea ce mi se pare foarte ok , in alte parti plătești și scump și nici nu primești cele menționate mai sus.
Doru onut
Doru onut2 ani în urmă
Super cabinet.profesionisti.am fost cu copii si am facut un control si eu ca la citit vedeam putin mai greu scrisul mai mic dar nu miam comandat ochelari si doctorita mia zis ca peste un an o sa am sigur nevoie .si asa a fost dupa un an miam luat ochelari de citit si sunt multumit.👍👍
Andreea Jinga
Andreea Jinga2 ani în urmă
Mi s-au parut servicii de inalta calitate. Pretul unei consultații este foarte mic, iar in urma acesteia am primit numeroase informatii si explicatii legate de problema pe care o aveam la ochi. Pretul unei perechi de lentile mi s-a parut asemănător ca in alte magazine din oras, iar rame sunt intr-o gama larga de marimi, forme si preturi. De asemenea, ochelarii au fost gata in doar 2 zile. A fost o experienta placuta. Recomand!
Douăzeci și doi Decembrie
Douăzeci și doi Decembrie2 ani în urmă
Sânt corecți meseriași de 30 ani ii cunosc promți, cei ce scriu negativ despre OPTICA DANILET SÂNT NEBUNI,
Locații recomandate