/Prahova/Optica

PIAŢA VEST

Str. Baraoltului, Ploiesti, Prahova, Ploiești, România

PIAŢA VEST
Optica
4
750 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXMP+PP Ploiești, România
+40 244 557 475
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Manolache
Elena Manolache2 ani în urmă
O piata moderna, curata, in care gasesti multe produse, din gradinile gospodarilor si din import. Preturi, rezonabile!
Sergiu Constatin Mendoiu
Sergiu Constatin Mendoiu2 ani în urmă
Piața bine aprovizionată cu tot ce este necesar pentru a prepara o mâncare bună, în fiecare zi. Magazine cu carne, brânzeturi, lapte, mezeluri bune( am cumpărat parizer de porc foarte gustos de care nu mai mâncasem de dinainte de revoluție). Când "ai cu ce", ești fericit.
Florin Meșca
Florin Meșca2 ani în urmă
O piață la îndemână cu oferte variate din toate punctele de vedere. Prețurile la legume și fructe sunt vizibil mai mari decât la Hale.
Daniela Onu
Daniela Onu2 ani în urmă
Da ! Sunt membru și Distribuitor la firma CaliVita International și caut colaboratori pentru echipa mea.,! Colaborez cu medici și mă interesează sănătatea oamenilor.Tot ceia ce făc îmi place să fiu mereu frumoasă și în atenția publicului!!!
Elisabeta Rotaru
Elisabeta Rotaru2 ani în urmă
Am vizitat un magazin de menaj, unde am întâlnit o vânzătoare foarte amabilă! În câteva minute, am cumpărat și plătit ceea ce îmi era necesar. Mulțumesc!
Anaeli Came
Anaeli Came2 ani în urmă
Preturi la legume mai mari decat in alte piete si marfa vanduta pe trotuar (inclusiv branza si oua), in mizerie, ca in tarile din Lumea a 3-a.
Politia are sediul in apropiere dar sta in birou, la racoare... Cum sa iasa in control pe caldurile astea? Somn usor! 🤐😴
Adrian Popa
Adrian Popa2 ani în urmă
Este o piață în care ai posibilitatea de a cumpara aproape orice! De la alimente, medicamente, produse de papetărie, haine, detergenți, etc, până la produse electrice, electronice (telefoane mobile) sau macare gatita!
Maneageo maneageo
Maneageo maneageo2 ani în urmă
Nu este un personal foarte drăguț
Locații recomandate