/Prahova/Optica

Zara

Ploiesti Shopping City, Centura de Nord Ploiești km. 6, Blejoi 107070, România

Zara
Optica
4.2
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XX8F+42 Blejoi, România
+40 344 802 711
zara.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catrinel Filimon
Catrinel Filimon2 ani în urmă
Imi place ca fetele sunt mereu dispuse să te ajute!
Toma Dan Mihai
Toma Dan Mihai2 ani în urmă
Doar 4 stele din cauza caselor inchise!
Roxana Nastase
Roxana Nastase2 ani în urmă
proastă calitate la preturi ridicole
o cămașă alba la 140 de lei purtată a 3 a oară a ajuns așa!
Alin Bogdan Mihai
Alin Bogdan Mihai2 ani în urmă
Total neprofesioniști și lipsiți de caracter!
Comportamentul de astăzi al angajatelor din Zara Blejoi mi-a lăsat un gust amar și m-a făcut să urăsc acest " brand " și m-am jurat ca nu o să mai cumpăr nimic/niciodată de la vreun magazin Zara.
O să împărtășesc experienta mea în tot cercul de prieteni/cunoștințe și ... sper să dispăreți de pe piață!
Nicoleta Maracineanu
Nicoleta Maracineanu2 ani în urmă
Aceasta renumita firma profita de tineri care vor samunceasca dar nu au curajul sa spuna ce ii deranjeaza,iar acestia ii tine peste program,fara ca acesti copii sa poata spune ceva!!!!Ffff urat
Monica Costina Micu
Monica Costina Micu2 ani în urmă
Magazin insuficient aprovizionat.In plin sezon de cumpărături sa nu mai găsești o bluza pentru adolescenți, este ceva...
Cristian - Bogdan Hulea
Cristian - Bogdan Hulea2 ani în urmă
Personalul foarte arogant si pur si simplu mincinos. Sotia a luat 2 itemi. A lasat peodusele, a dat banii, si cand a ajuns acasa, guess what, nu era un produs. Sun, spun ca, daaa, caci colegul le -a pus in doua pungi. Deci o pereche de pantaloni scurti si o rochie au trebuit puse in pungi diferite, in cobditiile in care acestea incapeau chiar si intr-o punga de Mega ( primaa minciuna ). Le-am cerut sa imi trimita produsul prin curier pt ca a fost vina lor. ( Activitatea de casierie, nu e f complicata, prumesti produsele, scoti sigurantele, le impachetezi, le bagi in punga, iei banii, le dqi punga si bonul ). Au zis ca nu e vina lor, si ca ei nu platesc din buzunar pt curier si ca nu au curier ( lipsa curierului e a doua mincinuna). Au zis in schimb ca e vina sotiei ca nu a verificat. Apoi, a trebuit sa bat drumul pana la ploiesti, 30 dus 30 intors ( km parcursi pe banii mei, ca un angajat nu si-a facut traba, si colac peste pupaza ma si scoate vinovat si mai si vb la persoana a doua singular, adica TU ). Asta e una dintr-ul alt sir lung de intamplari asemanatoare.
Andreea Tănase
Andreea Tănase2 ani în urmă
Bună! Am primit un cadou de Crăciun de la soțul meu, doua produse cumpărate din Zara, Shopping City Ploiești pe data de 23.12,bine înțeles fără bon fiscal, din păcate produsele sunt mici ca și mărime și am sunat în magazin și am rugat dacă mi se pot schimba aceste produse neavând bonul fiscal, produsele sunt intacte chiar cu etichetă doar ca nu sunt mărimea potrivită și mi. a răspuns un vânzător foarte sec ca nu se pot schimba fără bonul fiscal.Sotul meu când le- a cumpărat a întrebat vânzătorul dacă se pot returna in caz ca sunt mici și acesta la fel a răspuns sec și simplu ca DA! Fără sa anunțe ca în baza bonului fiscal sau sa. i faca un bon cadou pt retur. Eu din câte știu se pot schimba, doar ca este dezinteres din partea angajaților... Mai aștept poate exista cineva din acest magazin și ma ajuta cu acest retur, nu cred ca este imposibil, trebuie doar bunăvoință.
Locații recomandate