/Mures/Optica

Digi

Bulevardul 1848 21, Târgu Mureș 540373, România

Digi
Optica
3.9
251 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHJ5+VF Târgu Mureș, România
+40 365 400 414
digiromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Bandean
Alin Bandean2 ani în urmă
Servicii prompte, personal amabil la fiecare vizita
Cristian Gut
Cristian Gut7 ani în urmă
Pretul e caracteristica lor. altceva nu au. Semnalul e slab la net in multe locatii.Nici departamentele cu relatii nu`s bune , suni la ei te inregistreaza sa nu cumva sa ii injuri sa te dea in instanta. Sa nu mai zic ca atunci cand e vorba sa vina tehnicienii la tine sa schimbe internetul stai pe tusa. Am schimbat netu-ul de 1 luna ziceau ca vin sa-l instaleze . Desigur ca nu am internet de o saptamana. Deci astia inafara de pretul bun nu au nimic de calitate.
Adela dumbravean
Adela dumbravean7 ani în urmă
Prețuri bune, dar serviciile sunt ca la "alegeri" ... Se promit multe si degeaba că dacă ai de a face cu ei, sunt mereu atât de ocupați si Depășiți de situație in relațiile cu clienții încât te poti trezi ca'ti trimit facturi după ce ai închis un contract sau iti vin de doua ori dupa echipamentul predat. Dezastru in relațiile cu clienții . Clientul dupa ce a semnat contract nu mai are dreptate.
Horatiu Dan Suciu
Horatiu Dan Suciu8 ani în urmă
O companie care se bazeaza doar pe faptul ca detine monopolul in unele zone. 120 de canle, 111 inutile. In fiecare an lista de programe e mai stufoasa si mai prosta. Lipsa optiuni de selectie programe. Scumpiri peste scumpiri. Transmisie proasta. Sunet penibil: de abia auzi iar la promo trebuie sa dai mai incet ca-ti sparge timpanele. Relatie mizerabila cu clientii. Tafnosi si aroganti. As putea continua dar timpul meu e mult prea pretios.
Karoly Csaba Simon
Karoly Csaba Simon8 ani în urmă
Catre domnul Horatiu. Eu ama avut 3 ani Telekom. Si 10 ani Orange. Si la Digi ma costa jumate, decat la astia 2 impreuna. Si nivelul serviciilor la Telekom... vai si amar.
Agi Antonya
Agi Antonya2 ani în urmă
Am făcut un contract pentru internet, mi-au promis că durează 2-3 zile până când vin. Am și menționat că mi-e foarte important deoarece am cursurile online. A trecut o săptămână deja și încă nici nu a fost înregistrat contractul...
Andrei C23
Andrei C232 ani în urmă
Am sunat pentru un abonament la internet iar ei au spus ca au să mă sune cu o oferta. Au trecut 3 zile iar oferta tot nu a venit
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Iată cum arată pe aici Romania lui Digi ,
precum cromatica unui amurg in ploaie,
iată un foto elocvent... ... ...
Locații recomandate