/Mures/Optica

Carrefour Market

Piața Victoriei Nr. 14, Târgu Mureș 540015, România

Carrefour Market
Optica
4
683 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHQ5+W4 Târgu Mureș, România
+40 374 460 275
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Ioan Voinea
Ioan Voinea2 ani în urmă
Un magazin care te fura pe fata, la raft are un pret si la casa alutu. Nu recomand
Emilian Jurca
Emilian Jurca2 ani în urmă
Locație bună, dar...scumpă...
Lucian candale
Lucian candale2 ani în urmă
Jalnic că de obicei .../ Daca nu e coada imensa nu merge POS ul...daca toate merg nu corespund preturile fata de raft...unele produse nu au nici preț expus. . Când e vorba de dat rest mărunt la clienți deja e panica Totala ! dar sa ne obișnuim cu astea pt că e singura locatie din jur sa i toleram și să le uram Succes/ Cu toate astea ei tot în câștig se afla și ca orice multinațională banii pleacă din tara
Gabriel Scridon
Gabriel Scridon2 ani în urmă
Este un minimarket, nu e foarte mare. Produse, în general de calitate. Doar atât vreau sa zic, nu au toate preturile la raft la fel cu cele de la casa. Mereu sunt probleme la case, cu clienți care reclama acest lucru. Cred ca lipsa de personal își spune cuvântul și aici.
Mihaela Cretu
Mihaela Cretu2 ani în urmă
Am mers la cumpărături în acest magazin,iar cozile la casele rapide erau mari. Am solicitat deschiderea caselor de marcat,măcar una,după ce am așteptat la cele rapide,unde erau clienți cu coșuri pline. Atitudinea personalului cu care am dialogat pentru deschiderea caselor de marcat a fost de sfidare a cumpărătorului de bună credință, a omului care solicită minimă civilizație în derularea normală a unei relații comerciale. Nu voi reveni în această locație,în care îmi făceam cumpărături măcar de 2 ori săptămânal. Jenant!
Manuela Aurora Lup
Manuela Aurora Lup2 ani în urmă
Magazin neîngrijit, marfa nearanjată, veche, senzație respingatoare, personal plictisit, neprietenos, caserițe impertinente care îți trântesc produsele achitate cu banii tăi, parcă le iei pe gratis!
Mihai bradu
Mihai bradu2 ani în urmă
Personalul este foarte politicos. Destul de bine aprovizionat.
Csilla Benke
Csilla Benke2 ani în urmă
Copii mei,10 respectiv 12 ani azi au fost la dumneavoastra sa isi cumpere gustari!"Doamna" de la paza ,cu parul scurt si carunt cat,ca nu i-a gonit din magazin...Am fost clienti fiedli...pana acuma!Copii bine educati si bine imbracati sunt banuiti de furt!Sa ii fie rusine!Maine oricum vin la magazin sa vad ce explicatii are dansa.Sa ii fie rusine in orice caz!
Locații recomandate