/Iasi/Optica

Platinum Optic

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 7A, Iași 700498, România

Platinum Optic
Optica
4.2
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+6X Iași, România
+40 733 667 005
platinumoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca m
Bianca m4 ani în urmă
Eu și soțul suntem clienti mai vechi Platinum Optic și, după ultima experienta recenta, vom rămâne în continuare. Vechii noștri ochelari luați de aici au rezistat foarte bine, fără zgârieturi sau alte defecte, chiar dacă au trecut uneori și prin mâinile unui copil curios. Ramele și lentilele sunt de foarte bună calitate, iar modul frumos în care i-am primit (toc, cutie, ambalaj, etc) + cadoul oferit este binevenit și foarte util. Medicul este foarte bine pregatit, foarte amabil și răbdător, ne-a făcut consultații amănunțite, atât mie, cât și soțului. Recomand cu încredere!
Alexandru Simion
Alexandru Simion4 ani în urmă
Urata experienta... am fost la un consult la ei si medicul respectiv a fost chiar foarte ok; mi'a explicat de ce nu trebuie o vedere exagerat de clara cum as fi dorit si de ce e mai buna una care nu streseaza ochiul si alte chestii. Ma duc la un alt cabinet pentru o a doua consultatie ca sa verific corectitudinea consultului si am primit acelasi rezultat. Pana aici toate bune si frumoase. Am facut ochelarii de zi cu zi in alta parte dupa reteta de la PLATINUM din motive financiare si din nou totul a iesit ok. Ma reintorc dupa ceva timp (cateva luni) ca sa fac si o pereche de ochelari cu lentile extracurbate pentru airsoft.... ok; cica "se poate". Am intrebat daca o sa se vada clar si daca o sa apara senzatii de disconfort exagerate si raspunsul lor a fost unul din nou ok (o sa se vada clar si daca nu se vede bine ii refacem). Am lasat ochelarii de airsoft si rama pentru insertii de lentile de vedere + reteta originala de la PLATINUM si am asteptat. Astept o saptamana si vin ochelarii.... VEDEREA ERA IN CEATA CA SI CUM AS FI SCAZUT 1.00 SAU MAI MULT DIN DIOPTRII + O USOARA SENZATIE DE DISCONFORT. Raspunsul lor a fost ca "ii trimitem pentru expertiza'. Ok... ii trimitem si ma suna "A fost o greseala din partea tehnicianului. Nu a fost pusa corect distanta interfocala" (sau ceva de genul....). Intreb daca sa vin sa o masoare... cica NU... ca e scrisa pe reteta. Pai cum atunci nu a fost in stare sa faca bine din prima daca avea toate datele. In fine.... mai astept o saptamana pentru remedierea situatiei, insa rezultatul a fost identic. Inteleg ca lentilele extracurbate sunt ceva mai "exotic", dar daca nu stii... zi din prima ca nu stii sa le faci. Am pierdut 2 saptamani degeaba, nu am primit ochelarii cu lentilele bune si acum pierd si unul din cele mai mari evenimente de airsoft din Romania (CDA editia a 8-a), pe care btw il astept de multe luni si de asemenea si biletului ii pot da foc ca nu mai am ce face cu el. Trist. La cata reclama are in oras... crezi ca ar putea rezolva aproape orice, mai ales niste lentile extracurbate. Ratingul mic este pentru providerul / tehnicianul sau cine o mai fi facut lentilele de vedere. Restul personalului si medicii au fost ok.
Janette Janette
Janette Janette4 ani în urmă
Doamna care mi-a realizat asa zisul consult oftalmologic, a avut o abordare neprietenoasa pe un ton nepotrivit inca de la primul contact vizual.
In momentul in care trebuia sa imi gaseasca o lentila potrivita pentru a-mi perfectiona vederea la panou, a manifestat o stare de iritabilitate fiindca nu imi dadeam seama care lentila e mai potrivita.Cand o rugam sa schimbe cu o alta, in loc sa gaseasca dumneaei "specialistul" o solutie optima raspunsul a fost "eu nu am ce sa va mai fac"! Voi face sesizare mai departe pentru aceasta atitudine!
Diana Rotaru
Diana Rotaru5 ani în urmă
Platinum Optic- profesionalism, eleganță, inovație, precizie, personal binevoitor și drăguț care pune necesitățile clientului pe primul loc. Am două perechi de ochelari făcute aici, o pereche este a mea, o pereche a mamei mele și vreau să vă zic că suntem foarte mulțumite și vă recomandăm cu încredere Platinum Optic.
Daniel Amarandei
Daniel Amarandei6 ani în urmă
Cred ca este cel mai incantator magazin de optica medicala din Iasi. Tot personalul zambeste, asculta si totul arata foarte modern
Alex Ch
Alex Ch2 ani în urmă
Servicii rapide și de calitate. Personal foarte amabil. Recomand
Ionut cuciureanu
Ionut cuciureanu2 ani în urmă
Schimbați programul !!! Nu mai puneți oamenii pe drumuri crezând ca aveți program sâmbăta!
Ionut Bungianu
Ionut Bungianu2 ani în urmă
(Tradus de Google) O experiență foarte frumoasă. Întreaga echipă este formată din profesioniști.
P. S. Cel mai bun suport pentru Watss Up. Nu ezitați să-l contactați 👍.

(Original)
A very nice experience. The whole team is made up of professionals.
P. S. Best support on Watss Up. Don't hesitate to contact him 👍.
Locații recomandate