/Iasi/Optica

OPTO Medical

Piaţa Independenţei 13, Bloc D2, scara B, parter, Iași 700106, România

OPTO Medical
Optica
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9J+H3 Iași, România
+40 771 088 888
optomedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Bosanceanu
Cristina Bosanceanu2 ani în urmă
Nu recomand.Am achizitionat de la ei ramele +lentilele si in decursul unui an s-au stricat ramele("garantate pe viata" dupa spusele lor - titan flex)
Ionut Negru
Ionut Negru3 ani în urmă
Am cumpărat o pereche de ochelari de vedere (rame + lentile) si din păcate experienta nu a fost una plăcuta. Ramele(Helly Hansen) au venit cu un defect la balamale iar personalul a încercat sa ma convingă ca este un lucru normal. Am lăsat ramale pentru a fi reparate/schimbate, dar mi s-au returnat exact la fel, fără a se remedia problema(de doua ori). Menționez ca așa erau ramele din momentul ce le-am cumpărat, defectul fiind descoperit exact la ridicarea ochelarilor.
O alta problema(minora in sine, dar atitudinea a contat foarte mult) a fost faptul ca acești ochelari nu mi-au fost vânduți cu un toc original. Inițial mi s-a spus ca așa sunt vânduți acești ochelari, cu un toc no-name (chinezesc). Ulterior (când am ridicat ochelarii după "repararea" defectului) mi s-a spus ca defapt tocul original este unul slab calitativ si mi s-a făcut o favoare când mi l-au schimbat. De fiecare data a exista o alta poveste si o alta scuza pentru aceasta minciuna. Inițial nu m-a interesat deoarece nu folosesc tocul (am mai multe tocuri calitative), dar in cadrul întregii experiente si acest detaliu a contat.

In final, ramele defecte, lipsa tocului original, atitudinea personalului si faptul ca am fost mințit m-au făcut sa fiu nemulțumit de aceasta colaborare.
Am dat totuși 2 stele deoarece interacțiunea inițială, lentilele si reducerea aplicata (conform unui voucher) au fost in regula.
Miyagi San
Miyagi San4 ani în urmă
O experienta placuta , plina de profesionalism ,
si foarte punctuali .
Recomand cu incredere !
Alexandru Furculita
Alexandru Furculita5 ani în urmă
Bogdan Chelaru
Bogdan Chelaru7 ani în urmă
Voi cumpara cu siguranta mereu de la ei. Au stiut in primul rand sa ma faca sa cred si sa stiu ce vreau, dar mai ales au stiut sa explice "pe intelesul tuturor" ce si cum trebuie sa alegem cand vine vorba de ochelarii de vedere. Felicitari pentru profesionalism.
Vali Tatar
Vali Tatar8 ani în urmă
Ochelari de calitate, numai rame de firma si lentile Essilor. Sunt foarte simpatici si iti explica tot procesul si, mai ales, iti dau informatii si sfaturi despre ce lentile ar trebui sa folosesti. Am fost foarte multumit!
Daniela Popescul
Daniela Popescul2 ani în urmă
Eu port ochelari permanent de multa vreme, iar cei pe care i-am avut de la Opto au fost tot timpul foarte buni (chiar comparativ cu lentilele oferite de alte cabinete renumite din Iași). După o perioada lunga de expunere la ecrane, am avut o problemă cu ochiul drept (se așezase pe el un fel de peliculă translucida). După consultație am urmat un tratament care a avut rezultate excelente și am schimbat lentilele ochelarilor cu unele anti reflex și heliomat (verde!) absolut fabuloase, care se comporta foarte bine atât la lucrul pe calculator cât și afară, la soare. Mulțumesc mult și recomand Opto cu mare încredere și drag!
Andrei Popescul
Andrei Popescul2 ani în urmă
Locații recomandate