/Dolj/Optica

Optic City

Bloc 4, Bulevardul Nicolae Titulescu 53, Craiova 200188, România

Optic City
Optica
4.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGJ+Q7 Craiova, România
+40 351 441 366
opticcity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Raluca Nasta
Daniela Raluca Nasta2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!
Bogdan Eduard Vartan
Bogdan Eduard Vartan2 ani în urmă
Elegant și eficient!
Ana Burada
Ana Burada2 ani în urmă
Ochelari la super prețuri! Mulțumim !
Alex Bonciog
Alex Bonciog5 ani în urmă
Personal foarte amabil , profesionist in totalitate , cu aparatura de ultimă generatie !
recomand cu toată increderea :) Din fericire sau din păcate , eu sunt la cea de-a treia pereche de ochelari pe care i-am făcut la ei !
per total o atmosfera misto si un vibe care iti provoaca zâmbete ... plus excelenta consultatiei si manoperei , ce ti-ai dori mai mult de la un cabinet?
Delia Popescu
Delia Popescu5 ani în urmă
Acest cabinet mi-a fost recomandat (mai exact medicul la care imi doream sa ajung), cu referinte excelente, motiv pentru care am facut o programare telefonica pentru consultatie. Am fost programata, peste o saptamana, intr-o zi de miercuri, pentru ora 16:00. Am ajuns in jurul orei 15:50, am intrat, am salutat si am intrebat daca in acea locatie se efectueaza consultatiile oftalmologice (acolo exista si un centru de optica medicala). Mi s-a raspuns afirmativ si am fost intrebata daca am programare. Am spus ca "Da" si am luat loc pe singurul scaun liber. In cabinet, la consultatie se aflau deja 2 persoane (o doamna in jur de 70 ani si o tanara in jur de 25 ani) iar in sala de asteptare alte 2 persoane (un barbat in jur de 45-50 de ani si un minor de vreo 15-16 ani) - probabil 4 dintre membrii unei familii "extinse". A iesit doamna, a iesit si tanara care l-a introdus apoi pe barbat. Dupa ce a fost consultata deja a 3-a persoana (barbatul), acesta a iesit in usa cabinetului intrebandu-l pe copil daca nu vrea si el sa-si faca un control. In timp ce barbatul insista si copilul se "lasa rugat", am intrebat la receptie cate persoane se aflau programate inainte de ora 16:00 (deja era ora 16:25 si eram vizibil deranjata ca pacientii se introduceau unul pe altul in cabinet). A consultat lista si mi-a raspuns ca doar 2 persoane erau inaintea mea. Mi-am anulat programarea si am plecat profund dezamagita. Avand in vedere ca serviciile medicale se acorda doar contra cost (nu in contract cu CAS), pe baza de programare, ma asteptam la o gestionare corespunzatoare a programarilor (medicul sau persoana de la receptie sa spuna cine urmeaza sa intre la consultatie, cineva sa anunte pacientii ca pot exista timpi de asteptare - se intampla si as fi inteles - iar intarzierile sa nu fie din cauza "cunostintelor" care "sar peste rand").
Ștefania Gavrilă
Ștefania Gavrilă2 ani în urmă
Sunt extrem de multumita,doctori minunati,cu vorba dulce,intotdeauna in ajutorul pacientului.
Recomand cu drag,Optic City,acesti oameni minunati,merita tot respectul.
Delia Neagu
Delia Neagu2 ani în urmă
Un cabinet profesionist cu personal foarte bine pregatit! Mergem de multi ani acolo, recomandam ! Seriozitate si profesionalism! Aparatura de foarte buna calitate!
Cosmin V.
Cosmin V.2 ani în urmă
Consult cu programare respectata, preturi bune pentru lentile. Personal foarte amabil, in special la rame/lentile.
Locații recomandate