/Dolj/Optica

Adelaida

Bloc 4 Parter, Strada Madona Dudu 4, Craiova 200409, România

Adelaida
Optica
3.6
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8V+MH Craiova, România
+40 351 420 114
adelaida.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Mirea
Mihai Mirea2 ani în urmă
Este o vânzătoare mai în vârstă la magazinul acesta care este "bâtă" , nu se pricepe la nimic in acel magazin și după una alta te mai ia și la mișto și te pune să îi repeți un cod de 5 ori ca asa vrea mușchii ei !
Din cauza unei vânzătoare ca asta magazinul își pierde clienții .
Maryus Maryus
Maryus Maryus2 ani în urmă
Preturi mari ,la fel de banditi ca aia de la Quintrix.Cum sa ai un pret pe site si altul in magazin?
Foxx 4562
Foxx 45622 ani în urmă
Aroganță, iar răspunsul la orice: nu mai avem, nu este pe stoc, putem doar să dăm comandă.
Cătălin-Dumitru Udrea
Cătălin-Dumitru Udrea2 ani în urmă
Servicii care încet-încet lasă de dorit, doamnele de-acolo, deși extrem de bine pregătite în domeniu și foarte amabile se rezumă, din păcate de prea multe ori la: nu avem pe stoc, nu știm când mai vin, nu ținem, etc. Produsele variază de la unele de calitate la altele luate de pe AliExpress și adăugată taxa de rigoare pentru profit. De exemplu, surse de alimentare în comutație (ne)profesionale zgomotoase sau cu performanțe îndoielnice, similare cu cele chinezești, dar cu prețuri de vreo 2 ori mai mari, module I²C care nu funcționează, plăci de prototipare și conectori DuPont la prețuri la care îți iei un kit complet de Arduino plus senzori plus plăci, comenzi de componente la care nimeni nu te mai sună niciodată înapoi să confirme sau să infirme stocul....și nu în ultimul rând, veșnica perindare a produselor prin depozit.....de fiecare dată când am căutat o cutie pentru vreun proiect am primit alta, niciodată la fel cu cele anterioare, de care poate fusesem mulțumit și pe care aș mai fi dorit-o. De altfel, decât 2-3 drumuri prin aglomerația din centru, mai bine lejer 1-3 zile lucrătoare la curier.
Mihaita Roman
Mihaita Roman2 ani în urmă
Am sunat la magazin dupa consultarea site-ului. Le-am oferit codurile pieselor si au verificat stocul. A doua zi am fost informat ca pot veni sa le ridic. Atitudinea pesonalului, amabila si cooperanta.
Per total, extrem de multumit.
Constantin Voicu
Constantin Voicu2 ani în urmă
EVITATI ACEST MAGAZIN. CEL MAI SLAB magazin de electronica intalnit pana acum. Comanda dureaza minim 3 săptămâni( sa o trimita de la ei) plus 2-3 zile la curier, timp in care nu poti verifica stadiul acesteia. Site ul este absolut o mizerie, nu poti urmari comanda, nu poti vedea istoricul comenzilor, nu ai filtre de cautare pentru produse( daca nu stii exact codul piesei/componentului trebuie sa rasfoiesti 20 de pagini in speranta ca vei gasi ce-ti trebuie). Produse foarte scumpe, singura parte buna este ca poti cumpara la bucata dar cat dai la ei pe o bucata, dai la TME pe 10( care este cantitatea minima pentru comanda). Sunt foarte nemulțumit de acest magazin este ultima oara când comand de la ei, stau de o luna cu receiver-ul audio pe masa pentru un flip flop de la Adelaida. In concluzie cautati alte magazine mai serioase unde dai comanda azi si iti vine mâine nu luati de la prapaditii acestia.
Viorel Haş
Viorel Haş7 ani în urmă
Eu sunt multumit de aceasta firma, am facut o comanda in valoare de 200 de lei si pe langa faptul ca nu mi-au luat bani pe transport si piesele au fost in regula.
Am comandat 2 kituri de amplificare audio cu tda7294 in punte, 2 condensatori de 10000uf la 50V, integratele si semireglabilii pentru vumetre, potentiometre de 50K, suporti de led, foita izolanta pentru finali si mai multe maruntisuri pentru amplificator.
O sa mai comand de la ei cu incredere (urmeaza sa fac si boxele. :)) )!
Daniel Podean
Daniel Podean2 ani în urmă
Am comandat un tranzistor mosfet și un condensator...condensatorul scria ca este nou(pe site), când îmi ajunge uzura pe el de 15% și urme de clește pe pinii lui mai mult ca sigur o fost recoltat, cam urâta treaba
Locații recomandate