/Constanta/Optica

Catalina Optic Mamaia

Bulevardul Mamaia 85 Bl. LS6, Constanța 900590, România

Catalina Optic Mamaia
Optica
3.9
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPX+QM Constanța, România
+40 241 512 226
catalina-optic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Popov
Andrei Popov4 ani în urmă
Din păcate tocmai ce am fost refuzat la o comanda de lentile heliomate pe o rama silhouette, pe care o aveam deja, sub diverse pretexte: rama nu e cumpărată de la ei, rama poate nu e originală, rama nu are lentile model etc. As fi fost dispus să plătesc deranjul. Mrini au acceptat comanda 1800 Ron... In plus am fost refuzat indirect printr-un angajat, mesajul venea de "sus" , nu găsesc drept adecvat acest mod de comunicare.
Madalina Toloș
Madalina Toloș4 ani în urmă
Cezar Radoi
Cezar Radoi5 ani în urmă
Servicii excelente, amabilitate, promptitudine și dorința oamenilor care lucreaza la acest cabinet optic de a satisface chiar și cei mai exigenți clienți.
Andra Bleau
Andra Bleau5 ani în urmă
Alina Sînziana
Alina Sînziana7 ani în urmă
Exceptionali ochelari !!! Mi-a placut foarte mult ! Cea mai buna optica la care am fost!!! Ochelari cu care vad- optometrist,consilier si optician de exceptie !!!
Chihaia Vali
Chihaia Vali7 ani în urmă
Laurentiu Mihai
Laurentiu Mihai2 ani în urmă
Am fost în această locație și mi-am făcut control pentru dioptrii, apoi mi-am comandat ochelari de vedere pentru citit.
PRO: - Controlul pentru dioptrii la opticianul lor a fost ok, s-a potrivit exact cu controlul făcut la oftalmolog. Personalul amabil în general și cam aici se termină lucrurile bune.
CON: - Ramele pentru ochelari sunt doar cele expuse, dacă vrei alt model sau culoare nu ai alte opțiuni. Dacă RAMELE nu ți se potrivesc se pot face mici ajustări dar nu mai mult, în rest doar promisiuni. LENTILELE sunt cel mai slab punct al lor! Evită să vorbească despre ele și nu poți primi informații utile despre ce lentile pot pune la dispoziție. Eu am primit lentile Italiene Prima, despre care nu găsesc informații de nici un fel, ca și cum nu ar exista pe piață. Lentilele mele NU sunt tratate antireflex și-mi văd reflexia pupilelor și a feței permanent, în orice condiții de lumină, artificială sau naturală. Lucru deranjant când privești spre telefon, tabletă sau notebook când reflexiile sunt atât de puternice încât pare mai ok să nu folosești ochelarii. Ei nu mi-au oferit altceva decât lentile care blochează lumina albastră de telefon, tabletă, computer. Mai există tratamente ca: antireflex, hidrofob, oleofob, durificare, protecție UV, antistatic.
SFAT: - Interesați-vă înainte de a ajunge acolo despre lentile și rame, ca să fiți informați și să știți ce să solicitați. În Constanța se pot obține lentile de la Hoya, Zeiss, Rodenstock, Essilor etc.
Fiți informați și veți obține maximum de calitate prin investiția pe care o faceți!
Miky
Miky2 ani în urmă
Am schimbat lentilele de la ochelarii mei pentru noile dioptrii odata cu sotul meu si am solicitat lentile de calitate, nu "accesibile". Nu am menționat ce lentile sa achiziționăm, greseala noastră, pentru ca am primit lentile mult sub așteptări. Am verificat lentilele achiziționate de la dvs in alt cabinet optic si nu prezintă in afara de tratament Blu celelalte tratamente, antireflex etc așa cum fals ați afirmat, lucru confirmat de ambalajul lentilelor. Probabil o să mergem în altă parte și o să fim mai atenți când dăm comanda. Oricum lentilele monofocale sunt "accesibile" față de cele progresive.
Locații recomandate