/Constanta/Optica

Cabinet Oftalmologic CRIVEANU OPTIC

Bulevardul Tomis 275, Constanța 900382, România

Cabinet Oftalmologic CRIVEANU OPTIC
Optica
2.9
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JXH+P5 Constanța, România
+40 241 554 880
criveanu-optic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Gabi
Alina Gabi2 ani în urmă
O stea pt ca nu pot sa 0! Neplăcută experiență,nu recomand...control superficial,"mergeți în fata" unde preturile nu sunt afisate,nu ti sunt prezentate alternative ,bagate sub nas doar produse ce trec de 1500 ron...pt un copil,la care ochelarii,se stie,sunt "consumabile...daca citeam parerile de aici,as fi fost avizată!
Irina Claudia M
Irina Claudia M4 ani în urmă
Doctorul este o persoană foarte dubioasă, încearca să te convingă să cumperi rame noi de la el cu orice preț, chiar dacă e nevoie să îți spună și minciuni. Mă face să mă simt inconfortabil în cabinet. NU RECOMAND!
Flavius Balauta
Flavius Balauta4 ani în urmă
AMABILITATE,PROFESIONALISM,DIAGNOSTICARE DE NOTA 10.FELICITARI!
PRETURI SI PENTRU PUTIN ,SI PENTRU MULT ,NU TE OBLIGA NIMENI SA IEI DACA NU VREI.
Sebastian Makkai
Sebastian Makkai4 ani în urmă
Multumesc frumos! Nota 10
Vitali
Vitali6 ani în urmă
Mihai B
Mihai B2 ani în urmă
Incearca sa iti bage cat mai multe pe gat. M-am simțit foarte inconfortabil, a doua oara nu mai calc pe acolo. M-am dus pentru o tomografie, am intrebat de la inceput cat costa, sa stiu daca am bani la mine, sa raman. Mi-a zis 200 lei. Am ramas, iar la sfarsit m-a costat 460 lei, pe langa s-a adaugat citirea tomografiei, inca nu stiu ce analiza au zis ca au mai facut, plus niste suplimente pe care trebuie sa le iei pe o perioada de 6 luni (o luna da, una pauza). Ma costa cu o suta si ceva in plus daca luam pentru toata perioada, am zis ca vreau doar pentru o luna, mai iau altele dupa 2 luni, n-are rost sa iau tot atunci. S-au uitat la mine de parca le ceream gratis
Ruxandra Barbulescu
Ruxandra Barbulescu2 ani în urmă
După cateva ore de purtat ochelarii am observat ca sunt strambi, mai mult decat atat o lentila se misca cu ușurință din rama. Probabil ca daca as insista ar iesi complet. Vorbim de niste rame de calitate. Undeva la 1100 lei. Ma voi duce la cabinet sa vad cum se rezolva situatia.
Nu recomand si cu siguranta următoarea data nu voi reveni!
Rita Drumes
Rita Drumes2 ani în urmă
Rame de proastă calitate. Nu are prețul afișat la rame. Am plătit 1305 lei pe două perechi în data de 31 august și la sfârșitul lui septembrie am rămas cu brațul drept în mână. Având vechea pereche de ochelari de distanță și fiind prinsă toată luna octombrie cu treabă am ajuns la începutul lui noiembrie la ei. Mi-au prins brațul cu ceva care nu se potrivea, așa că după două săptămâni s-a fisurat rama și mi-a căzut lentila în timp ce mă uitam la televizor.
M-am dus din nou la ei.
Mi-au spus să îmi aleg altă ramă pe care nu am să achit nimic.
După ce am ales o ramă, deși nu îmi plăcea în mod deosebit, tehniciana a început să îmi facă un calcul.
Întrebând-o pentru ce anume vrea să îi dau bani, mi-a spus să-i achit ramele deoarece cele alese de mine erau mai scumpe decât ce avusesem.
Reamintindu-i că îmi spusese că nu îmi va lua bani pe rame, mi-a spus că nu este adevărat, că ar fi spus că nu îmi ia bani pe lentile.
La solicitarea mea, l-a sunat pe doctorul Criveanu care mi-a spus că am purtat ochelarii și vina îmi aparține. Menționându-i că nu aveau nici două luni de la achiziționare și că în fapt ii purtasem doar o lună, mi-a spus că vina îmi aparține, dar că acceptă să îmi aleg altă pereche de rame din ceea ce se încadra în prețul pe care îl plătisem.
I-am spus angajatei dumnealui că nu sunt de acord și am să mă adresez Protecției Consumatorului. Mi-am luat ochelarii așa cum erau, stricați, și am plecat. După circa 5 minute am fost sunată pe mobil de doctorul Criveanu cu care am convenit să mă văd câteva ore mai târziu, pentru a rezolva problema.
Când am revenit la magazin, doctorul Criveanu mi-a spus că tot ce poate face este ca a doua zi să îmi aducă o pereche identică cu cea care se stricase, că aveam să fiu mulțumită de acea ramă deoarece ochelarii aveau să fie lucrați chiar de dumnealui.
A doua zi dimineață am fost sunată de dumnealui și mi-a cerut să ajung la cabinet până în prânz pentru a vedea cum aveau să îmi stea ochelarii.
I-am spus că aveam să mă străduiesc să ajung, dar aveam mult de lucru, fapt ce era posibil să mă împiedice să ajung așa cum își dorea.
Am ajuns ceva mai târziu și rama era identică ca model cu cea care se deteriorase în nici 30 de zile de purtare, dar culoarea era mov și nu roz(doar brațele erau roz).
I-am explicat tehnicienei că mi se promisese o ramă identică cu cea pe care o avusesem.
A încercat să mă facă să cred că nuanța mov este roz.
I-am lăsat ochelarii acolo și am plecat reproșându-i că mă săturasem să fiu pusă pe drumuri degeaba.
După circa 10 minute am fost din nouă sunată de la magazin(cabinet). Deoarece am respins apelul mobilului care mă suna, având treabă, am fost sunată de pe numărul de fix.
I-am sunat o oră mai târziu și mi-a răspuns doctorul Criveanu care mi-a spus că nu era adevărat, că ramele erau roz, dar din cauză că lentilele erau
heliomate rama se vedea mov.
Știu, întreaga poveste are și partea ei hilară privind din exterior.
În fine, am convenit ca a doua zi să revin pentru a-mi alege o ramă roz din cele pe care doctorul Criveanu avea să le aducă de la celălalt cabinet-magazin pe care îl deține.
Deoarece nu a dorit să îmi restituiască banii, am ales o altă ramă care nu are nimic în comun cu cea pentru care am plătit, nici model, nici culoare, doar pentru că pe banii mei acest doctor a reușit să îmi dea mari bătăi de cap.
I-am spus tehnicienei că nu am de gând să port acei ochelari, dar i-am făcut pentru că doctorul Criveanu nu a dorit să îmi restituiască banii pe care i-am achitat pe prima ramă.
Așadar, sub nicio formă NU RECOMAND cabinetul-magazin al doctorului Criveanu.
Dacă nu aveți ce face cu banii, aruncați-i pe fereastră!
Vă veți simți mai bine și mai utili.
Locații recomandate