/Constanta/Optica

CMI Ilie Ionica

Strada Albinelor 16, Năvodari 905700, România

CMI Ilie Ionica
Optica
4.2
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8J95+QG Năvodari, România
+40 341 431 414
cmi-ilie-ionica.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–12
Marți: 9–12
Mirecuri: 9–12
Joi: 9–12
Vineri: 9–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marioara Gegiu
Marioara Gegiu2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită, eu numai aici îmi fac dantura, un medic stomatolog de nota zece, profesionalism și respect față de pacienți
A G
A G4 ani în urmă
Buna ziua,
Am mers la aceasta clinica pe 03/07/2019 pt o radiografie la un molar ce urma sa am o interventie la el.
Înca de la receptie am fost supus unui tir de întrebari stupide si fara sens cum ar fi: CNP-ul, înaltimea, greutatea, adresa de domiciliu etc, etc.
Cand am fost invitat in cabinet, am continuat sa comentez faptul ca cer prea multe date personale pt o radiografie,si instantaneu Doctorita Ilie Ionica mi-a aruncat o privire de parca ma prinsese la furat in gradina la maicasa, sfatuinduma: fa tu o cerere la nu mai stiu ce institutie a zis, si spunele lor ca sunt pra multe date personale.
Apoi ma acoperit cu acea vesta compusa probabil din material textil si plumb, ( cea pt radiologie),si mi-a facut radiolagia ceruta, ca si corectie pt comentariile facute, ma lasat cu vesta pe mine asezanduse pe scaunul din fata PC-ului si a inceput sa lucreze la procesarea imagisticii efectuate.
Am rugato sa-mi dea jos acea vesta din plumb destul de grea, deoarece ma simteam sufocat,
la care cu un ranjet in coltul gurii mi-a raspuns, ( ai rabdare ).
Binenteles am purces la darea jus a vestei si am puso pe scaunul de vizavi de unde o luase cand mi-a puso.
A inceput sa tipe si sa comenteze ca o vesta deaia costa 20000 € si trebuea sa astept ( sa-mi aplice ia corectia ), sa mi-o dea ea jos, sa nu mai vin pe acolo ca nu ma mai primeste, erc, etc.
Am aplicat o singura steluta, deoarece programul nu-mi permite sa postez fara minim o steluta.
Luati aminte dragi cititori si pt convingere merge-ti la aceasta clinica, sau poate aceasta postare le va schimba atitudinea???
Tote cele bune!!!
Referitor la raspunsul postat, ati uitat sa aminti-ti de atitudinea Dv si faptul ca nu ati eliberat chitanta fiscala pe cei 25 Lei, ca o paranteza la datele cerute de ANAF.
O zi buna.
Dan Caderea
Dan Caderea4 ani în urmă
Personal sunt foarte mulțumit de lucrarea făcută de doamna doctor. Am dat 5 stele pentru profesionalismul și amabilitatea personalului clinicii
Monica PURICE
Monica PURICE2 ani în urmă
Un medic deosebit şi un OM deosebit; n~am cuvinte.
Viorel Catalin Iacob
Viorel Catalin Iacob2 ani în urmă
Am fost multumit de serviciile acestui cabinet, mai mult decat decente. D-na doctor stie ce face, are grija ca pacientul sa se simta cat mai relaxat si in siguranta, si.. nimeni nu a spus asta.. tarifele sunt chiar ok.
Alina Voicu
Alina Voicu2 ani în urmă
O doamnă doctor stomatolog profesionistă,mereu am ales sa merg doar la dânsa, serviciile fiind de cea mai bună calitate! 👏🏽 Grija si atenția de care dă dovadă, in ce privește pacientul, este de admirat!
Astrid Mihai
Astrid Mihai2 ani în urmă
Servicii profesionale de înaltă calitate, Dna Dr o persoana atenta la detalii și la necesitățile clientului și costuri ok. Recomandam cu mare încredere!
Sanda Ivanciu
Sanda Ivanciu2 ani în urmă
Mulțumită de serviciile doamnei doctor prețul puțin exagerat
Locații recomandate