/Constanta/Optica

Crossover Sound Studio

Strada Ștefan cel Mare 88, Constanța 900178, România

Crossover Sound Studio
Optica
5
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGR+2P Constanța, România
+40 721 464 655
crossoversoundstudio.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Selah Constanta
Selah Constanta3 ani în urmă
O experienta frumoasa într-un mediu plăcut, relaxant, cu instrumente și echipamente de foarte bună calitate. Pe lângă profesionalism, Stu chiar a pus suflet și și-a dat tot interesul nu doar a înregistrat. Ne-am simțit bine împreună și a ieșit ceva foarte frumos și profi. Mulțumin 🙏👍 Vom reveni cu siguranță!
Tudor Tanase
Tudor Tanase2 ani în urmă
Un studio profesional unde poți înregistra fără grabă oricând la cel mai înalt nivel profesional. Vă mulțumesc încă odată pentru tot ajutorul oferit în înregistrarea videoclipului pentru concursul international la care a participat elevul meu!
Arina Ayanna LovelyMe
Arina Ayanna LovelyMe2 ani în urmă
Cel mai bun Studio din zona, perfect pentru orice tip de proiect muzical dar si foto. Conditii impecabile, asistenta si echipament de inalta calitate. Merita 5 stele. Il recomand cu cea mai mare placere si incredere!
Demetrice Stamate
Demetrice Stamate2 ani în urmă
Daca nu exista acest studio nu as fi ajuns niciodata sa descopar frumusetea muzicii. Un loc genial unde poti face performanta, unde persoanele sunt deschise, implicate si calificate sa iti ofere cele mai bune servicii. Recomand cu toata increderea!!!!
Metin Osman
Metin Osman2 ani în urmă
Un studio profesional ,cu scule foarte bune,dotat cu.microfoane de mare calitate...,un set de tobe care suna fabulos si un.mixer profesional manuit cu iscusinta de inginerul de sunet Mihai Ursu.....recomand cu incredere daca aveti nevoie de inregistrari profesionale cu trupa sau de o sala de repetitie....
Marcel Logofatu
Marcel Logofatu2 ani în urmă
Unul din putinele studiouri unde m.am simtit minunat
O echipa minunata care in orice moment iti sar in ajutor
Profesionisti desavarsiti
Il recomand cu toata increderea tuturor celor care.si doresc un produs la standarde profi si la niste preturi mai mult decat ok
Multumesc echipei Crossover Sound Studio
Multumesc Mihai Stuwie Ursu
Claudiu Ciorbaru
Claudiu Ciorbaru2 ani în urmă
Locul unde mi-am început aventura în lumea muzicii acum câțiva ani, în care astăzi îmi continui evoluția alături de oameni de încredere și cu ajutorul echipamentului de calitate superioară cu care este dotat studioul. Recomand tuturor cu încredere! ❤️🤘
SunshineExperiment
SunshineExperiment2 ani în urmă
Un studio echipat la standardele actuale din orice tara occidentală, plus o atmosfera relaxata și niște "urechi" profesioniste. Am înregistrat acolo în multe ocazii și n-am fost niciodată dezamăgit. Recomand!
Locații recomandate