/Constanta/Optica

Museum of Senses Constanța

În incinta VIVO!, Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța 900498, România

Museum of Senses Constanța
Optica
4.5
86 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JX5+JQ Constanța, România
+40 757 994 444
museumofsenses.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Florența Cârlig1 an în urmă
Locația nu mai exista și am luat bilete online.cum procedez? Cei de la booking nu răspund de aceasta confuzie ! Asa ceva ??
Dan ene
Dan ene4 ani în urmă
Pretul mult prea mare pentru 15 minute in care o fata s-a chinuit să ne demonstreze ca merita. Pentru mirosuri...vată îmbibată cu parfum care nu prea miroase a ce spune, pentru gust...Doua tonomate de m&m unde , dupa ce platesti un bilet piperat, trebuie sa ai monezi de 50 de bani... Pentru echilibru...am mers pe un sir de lanturi. Nu uitati sa aveti un aparat bun foto, care sa faca fotografii fara blitz in conditii de iluminare scăzută si cu un unghi mare de cuprindere altfel nu veti avea decat fotografii miscate si pixelate. Si...apoteotic...La final...un tobogan... unde eu am dat cu capul de o bara de sustinere. Pentru 94 de lei m-am ales cu o durere de cap si niste fotografii miscate. Asa îmi trebuie!!!
Oana Manea
Oana Manea4 ani în urmă
Biletul foarte scump pentru nimic. Doar 2-3 sali și cateva oglinzi, absolut nimic impresionant. Doar o mare țeapă, nici macar copii nu au fost uimiti! Totul s a terminat in 10-15 minute și ca o ironie am mai fost și întrebați dacă ne a plăcut!! Nu recomand .....
Daniel Taranu-Ilisei
Daniel Taranu-Ilisei4 ani în urmă
O experiența plăcută in toate cele 11 camerele , de neratat dacă ajungeți prin zona. Copilul a fost foarte fericit și bucuros alături de toți prietenii din aceasta minunata locatie
Calin Mihai
Calin Mihai4 ani în urmă
Personal foarte artagos . Ne au spus ca putem sta o ora sau mai mult si ca putem sa mergem prin muzeu cat vrem , dupa 15 min un angajat a venit si ne a spus ca am stat prea mult si deja am vazut tot , dupa care a spus ca trebuie sa plecam , adica ne a dat afara , nu ma m ai intorc acolo si nici nu recomand
Andra Manole
Andra Manole4 ani în urmă
O experienta unica. Recomand. Iti trezeste toate simturile si este foarte distractiv. Nu-ti vine sa mai pleci
Laurentiu Zamfir
Laurentiu Zamfir4 ani în urmă
O experiență minunată ! Te simti din nou copil, iar personalul este extraordinar ! Am primit explicații si ajutor pe parcursul experienței . Mulțumim pentru tot !
Indef Indef
Indef Indef4 ani în urmă
O experiență unică pe care merită să o trăiești si cu care îți poți petrece timpul într-o după-amiază alături de cei dragi. :")
Danut Luca
Danut Luca2 ani în urmă
In Constanta nu mai exista...nu mai mergeti degeaba! pe net arata ca este deschis dar in realitate e inchis de 6 luni (au terminat contractul. Anuntati oamenii macar!!!!
Locații recomandate