/Constanta/Optica

Canal S

Strada Zorelelor 45-47, Constanța 900553, România

Canal S
Optica
2.5
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J4W+4Q Constanța, România
+40 341 480 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Canal S
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stefan Milea
Stefan Milea3 ani în urmă
Păcat că au fuzionat cu Digi. Eu am fost foarte mulțumit cat au fost singuri în cartierul unde locuiesc. Erau prompți in rezolvarea problemelor tehnice sa vedem cum vor fi cei de la RCS RDS ?!
Cătălin
Cătălin4 ani în urmă
În opinia mea, una dintre cele mai proaste companii. Din punct de vedere al internetului măcar.
Prețurile sunt umflate pentru ce oferă, viteze sub medie care erau standard prin 2011. Viteza de descărcare este mai slabă decât cea a datelor mobile( cel puțin în cazul meu )
Suportul telefonic lasă de dorit, pentru o problemă simplă singurul suport oferit e acela de a îți scoate router-ul din priză şi să aştepți şi după trimit suport tehnic.
Am ales această companie deoarece era singura care avea ofertă în cartierul unde locuiesc( acesta fiind relativ nou )
Roxana Croitoru
Roxana Croitoru4 ani în urmă
Cele mai proaste servicii. Semnalul la tv si internet este un joc de noroc. La telefon nu raspunde nimeni, pe niciun numar de telefon afisat. Daca, intamplator, raspunde cineva, va fi deranjat de apel. Daca este o problema tehnica, remedierea dureaza mult timp. In afara orelor de program nu exista nicio solutie. La emiterea facturii sunt foarte promti. Astazi reziliez contractul.
Iulian Constantinescu
Iulian Constantinescu4 ani în urmă
Orientare catre client - zero. Cateva exemple:

1. Imediat dupa ce am semnat contractul cu dumnealor, semnalul TV era sub orice critica. De fiecare data cand sunam, mi se spunea ca eu nu am abonament digital. Cand le spuneam ca si analogul se vede sub orice critica, trimiteau o echipa, care rezolva temporar problema, dupa cateva zile, aceasta reaparea. Abia dupa cateva luni, au reusit pana la urma sa rezolve definitiv situatia.

2. Am achizitionat serviciul telefonie de la dumnealor doar pentru ca doream sa utilizez minutele in UE pentru a suna in strainatate. A trebuit sa dau vreo 2-3 telefoane la dumnealor ca acest serviciu (inclus in abonament) sa fie deblocat (functiona numai pentru numerele din Romania).

3. Le-am scris 2 emailuri in care i-am rugat sa-mi explice de ce Digi24 nu face parte din grila dumnealor, deoarece este must-carry. Nu au catadicsit sa-mi trimita un raspuns.

4. A fost o perioada de cateva zile in care pica netul in mod repetat, pentru perioade destul de lungi, sau mergea foarte incet. Sun la relatii clienti. Raspuns clasic: "E de la routerul dumneavoastra, la noi apare ca totul este ok. Incercati si pe direct." Bineinteles ca nu am facut nimic, deoarece routerul era aproape nou si cablurile de net prin casa sunt prin pereti, deci nu aveam cum sa fac mari permutari. Prin minune, ziua urmatoare a inceput sa functioneze netul fara probleme. Acelasi router, la care nu am umblat, dar "sigur" nu era de la dumnealor.

5. Dupa toate acestea, azi merg sa reziliez contractul care va ajunge la termen, respectand clauzele contractuale. Platesc ultimele 2 luni ale contractului, depun cerere la Serviciul Comercial. Mi se da numar de inregistrare si mi se comunica ca mi se va trimite un raspuns in scris in 30 de zile. Parca nimerisem la ghiseul unei institutii de stat. Ii explic ca am platit tot, ca am dreptul sa reziliez conform contractului si ca vreau ca acest lucru sa se intample acum, deoarece vreau sa predau si modemul de telefonie, ca sa nu mai fac un drum la sediu, pentru ca imi este greu sa ma invoiesc de la munca. Domnul mi-a raspuns ca toti muncim si asta este, trebuie sa mai vin o data, in cazul in care totul este ok din punctul dumnealor de vedere si mi se aproba rezilierea contractului. I-am spus domnului ca m-a convins inca o data ca am luat decizia buna, cand am depus cererea de reziliere. Ramane de vazut cand si ce raspuns vor trimite. Voi reveni la postare, in functie de ce se va intampla.

Sfatul meu: evitati-i cat puteti!!!

Update: Mi-au trimis raspuns prin posta ca, desi contractul expira, mai trebuie sa platesc o luna pentru a putea fi reziliat. Pentru ca n-aveam timp de ping-pong cu ei, am platit aceasta taxa de "smecher" si apoi mi-am schimbat furnizorul. Repet: fugiti de Canal S!!!
Ionela dristaru
Ionela dristaru4 ani în urmă
un personal slab pregatit, am dat telefon si am cerut relatii si d-na respectiva nu a stiut sa raspunda, a zis sa vin la sediu. am venit la sediu la d-na casiera o mutroasa ,o acritura, nu a inteles ce vreau .nu a stiut sa imi zica la contractual actual cat este cablu si cat internetul.ma interesa si o noua grila de programe dar nu am gasit deloc intelegere. a fost si sotul meu la fel nu a stiut sa ne lamureasca. DEZASTRU , RUSINE
Nicola Filip
Nicola Filip4 ani în urmă
Semnalul cade destul de des și nu prea ai cui sa te plângi, de remediere nu mai vorbim...
Mihai ZAINEA
Mihai ZAINEA5 ani în urmă
Foarte dezamagit , semnal slab si la internet si la TV .

Nu exista relatii cu clientii non-stop pentru deranjamente. Azi sambata de exemplu nu am semnal la TV , platesc abonamentul tv sa ma uit pe pereti .

Voi renunta la canals
Sabin George Ivașcu
Sabin George Ivașcu10 ani în urmă
Prima impresie - neseriosi. Am semnat contract cu ei , mi-au spus ca ma conecteaza in cateva zile. Au trecut mai mult de 2 saptamani si nimic.
update: au venit dupa mai mult de 1 luna si m-au conectat.
Serviciile nu se intrerup decat f rar, grila tv de baza e slaba, internetul merge pe principiul best effort (pt torrente am pana la 1 mega byte / sec).

Concluzie: conectati-va la ei doar daca nu aveti alta firma prin zona.
Locații recomandate