/Bucuresti/Optica

Swiss Optik

Bloc 10A, Bulevardul Iuliu Maniu 59, București 061082, România

Swiss Optik
Optica
2.4
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
C2MG+HV București, România
+40 725 256 256
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fulga Duna
Fulga Duna4 ani în urmă
(Tradus de Google) Există un magazin Telekom acum aici. Optica sa mutat sau închis aparent pentru totdeauna ... Vroiam să pun lentile pe un nou cadru, am ajuns în fața locației și magazinul nu mai era acolo.

(Original)
There is a Telekom shop now here. The optics moved or closed apparently for good...I wanted to put lenses on a new frame, I got in front of the location and the shop was no longer there.
Force Code
Force Code4 ani în urmă
Teodor Gabriel Dumitru
Teodor Gabriel Dumitru5 ani în urmă
Dacă vreți să aveți o pereche de ochelari de unică folosință, apelați cu încredere. Am mers aseară să îmi ridic ochelarii de la Swiss Optik. Am fost foarte încântat și mulțumit de ei si de cum vedeam cu ei. Când m-am pus la somn i-am lăsat frumos de-o parte, iar dimineața erau pocniti in ambele părți.
M-am îmbrăcat repede si am mers la ei să le explic frumos ce s-a întâmplat. Angajatul foarte arogant zice " Ce imi spuneti dumneavoastra aici nu are niciun sens, daca era crăpat intr-o singura parte mai înțelegeam.
Eu inteleg ca un target al angajaților îl reprezintă si garanția si soluționarea problemei in favoarea firmei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va bateti joc de clienti si de banii lor.
Sa va fie rusine!
ScreamAgain
ScreamAgain5 ani în urmă
Sebi Iustin
Sebi Iustin7 ani în urmă
Am cumpărat o pereche de ochelari de vedere și după o zi a apărut pe fiecare lentila cate o pata. I-am dus înapoi pt reparație și după o lună i-am primit la fel.(nereparati)
Mihai Just Mihai
Mihai Just Mihai7 ani în urmă
Oana Gheorghe
Oana Gheorghe2 ani în urmă
Locații recomandate